Image

Mannheimer Swartling-duo startar eget

Bolag Daniel Jönsson och Mikael Laag lämnar Mannheimer Swartling Advokatbyrå för att tillsammans starta den nya byrån Real Advokatbyrå.
Publicerad den 6 November 2012

- Vi är väldigt glada för det positiva bemötande vi hittills fått från aktörer inom fastighetsbranschen på denna satsning. Under den korta period som vi arbetat har vi redan biträtt i transaktioner med totalt värde om drygt 1,5 miljarder kronor. Jag tycker detta visar att det finns en efterfrågan på mindre advokatbyråer inom fastighetsområdet där delägarna aktivt deltar i ärendena, säger Daniel Jönsson.
- Det har alltid varit en dröm för mig att driva egen verksamhet och att nu få möjlighet att förverkliga denna dröm känns otroligt bra. Både jag och Daniel har haft många roliga och lärorika år på Mannheimer Swartling men att starta eget kändes som ett naturligt steg. Jag ser verkligen fram emot att bygga upp och utveckla vår verksamhet, säger Mikael Laag.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige