Image

Logistic Contractor bygger för Ica i Helsingborg

Bygg/Arkitektur Logistic Contractor har fått i uppdrag av Ica Fastigheter att uppföra en tillbyggnad till Icas befintliga centrallager i Helsingborg på 44 000 kvadratmeter.
Publicerad den 19 December 2013

I Helsingborg ligger ett av Icas två centrallager. För att tillgodose en ökad efterfrågan byggs nu centrallagret ut med 44 000 kvadratmeter. Fullt färdigt kommer centrallagret att vara 100 000 kvadratmeter stort. Men det är inte bara golvytan som ökar. Ica väljer även att bygga den nya delen som höglager med en höjd på 30 meter.

– Vi är oerhört glada att Ica har valt att samarbeta med oss och ser fram emot att sätta igång på riktigt då vi har ett mycket intressant projekt framför oss. Framgent ser vi en stor potential i högre logistikanläggningar, likt denna, säger Christoffer Bööj, projektutvecklare på Logistic Contractor.

Byggnationen inleds i januari och ska vara avslutad i februari 2015.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige