Image
Isak Sundquist.
Isak Sundquist. Bild: Kungsvåningen

Kungsvåningen stärker upp inom investering och analys

Karriär Kungsvåningen rekryterar Isak Sundquist som Investment Manager. Han kommer närmast från en roll som investeringsanalytiker på Catella Principal Investments och arbetade dessförinnan som analytiker på Coelis fastighetsfonder.
Publicerad den 16 Augusti 2022

– Kungsvåningen är ett spännande bolag vars fastighetsportfölj har stor potential. Jag ser fram emot att vidareutveckla investeringsstrategin tillsammans med mina nya kollegor, säger Isak Sundquist.

Kungsvåningens fastighets- och byggverksamhet har levererat stabil tillväxt under 30 år. Under 2022 växlar bolaget upp med flera byggstarter och nya medarbetare.

– Vi bygger en balanserad organisation med senior och junior kompetens. Vi är glada att välkomna Isak vars erfarenhet och kunskap inom investering och analys står helt i linje med våra målsättningar framöver, konstaterar Hélène Lannemo, CFO på Kungsvåningen.

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige