Image
Dahl öppnar ny butik hos Kungsleden.
Dahl öppnar ny butik hos Kungsleden. Bild: Kungsleden

Kungsleden hyr ut 2 800 kvadratmeter i Haninge

Uthyrning Kungsleden hyr ut 2 810 kvadratmeter i Haninge till VVS-grossisten Dahl. Avtalet är på tio år och hyresvärdet uppgår till 3,9 miljoner kronor per år.
Publicerad den 28 Oktober 2021
Annons
Image

– Det är mycket glädjande att Dahl har valt Kungsleden och en av våra fastigheter i det framväxande Vegaområdet för sin nästa etablering, säger Sven Stork regionchef Stockholm, på Kungsleden.

Dahl ska etablera en ny VVS-butik med tillhörande kontor på fastigheten Täckeråker 2:227 som därmed blir fullt uthyrd. Byggnaden kommer att totalrenoveras och inflyttning är planerad till oktober 2022.
– Rent geografiskt är etableringen i Haninge mycket viktig för Dahl, då det är ett kundtätt område som genomgår stora förändringar. Lokalen motsvarar våra önskemål och kommer dessutom att anpassas efter våra behov så att vi kan erbjuda våra kunder så bra service som möjligt. Kungsleden har varit lyhörda för våra önskemål och tillsammans har vi tagit fram en lösning vi tror starkt på, säger Joacim Norlund, etablerings- och byggansvarig inom SGDS Gruppen.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så stora är skillnaderna i yielder mellan Sverige och Danmark

Bolag Croisette håller ångan uppe i Danmark och förmedlar en ny affär där en utländsk investerare tar sig in på den danska marknaden. Martin Spangdahl-Fafara, Managing Director på Croisette Danmark, berättar för Fastighetssverige om affären, hur yielderna Danmark skiljer sig från Sverige, det utländska intresset på den danska marknaden och hur han tror att Croisette kan göra skillnad på den danska marknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige