Image
Kristina Andersson lämnar Datscha för Värderingsdata.
Kristina Andersson lämnar Datscha för Värderingsdata. Bild: Datscha

Kristina Andersson lämnar Datscha – ansluter till Värderingsdata

Karriär Värderingsdata meddelar att Kristina Andersson har anslutit till VD Pro-teamet. Rekryteringen är en del i Värderingsdatas offensiva satsning och plan för att fortsatt utveckla VD Pro till att vara fastighetsmarknadens bästa analys och informationssystem.
Publicerad den 16 September 2022

Kristina Andersson, som är ett känt ansikte i branschen med lång och djup erfarenhet, kommer närmast från en tjänst som Head of Research på Datscha där hon har ansvarat för utvecklingen av och informationsinhämtningen för deras tjänst Bolagstransaktioner. Kristina Andersson kommer bland annat att arbeta med att utveckla och bygga upp VD Pros nya funktion för att följa och analysera transaktionsmarknaden.

– Jag är oerhört glad att Kristina har valt att ansluta sig till oss på Värderingsdata och vårt VD Pro team. Vi har satsat mycket på VD Pro de senaste åren och systemet är utan tvekan Sveriges mest moderna och prisvärda lösning för information och analys av den svenska fastighetsmarknaden för professionella användare. Med Kristina ombord kommer vi att utveckla nästa generations verktyg för analys av fastighetstransaktioner och ta VD Pro till nästa nivå, säger Mathias Olofsson, vd, Värderingsdata.

– Mina första intryck är att jag är mycket imponerad över VD Pros utveckling och det ska bli jättekul att få vara med och bidra till teamets fortsatta framgång. Jag är väldigt glad och taggad att få vara med och utveckla tjänster från grunden med rätt fokus och jag ser verkligen fram emot den positiva resan, säger Kristina Andersson, Värderingsdata.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Juristen: "Mäklarna behöver bli bättre i att upptäcka försök till penningtvätt"

Ekonomi/Finansiering Antalet rapporterade försök till penningtvätt genom fastighetsaffärer ökar menar förbundsjuristen på Mäklarsamfundet. Det behövs mer utbildning och att man jobbar mer aktivt med frågorna inom mäklarkåren, det säger Emil Ericsson som är expert på penningtvätt. Här kommer han med fyra konkreta tips på hur man kan undvika att fastigheten säljs i kriminella syften.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige