Image

JLL rekryterar projektledare inom retail

Karriär Carl Liedström har rekryterats som ny kommersiell projektledare inom Utveckling & Uthyrning på Jones Lang Lasalle.
Publicerad den 30 Augusti 2011

Han kommer närmast från EFM Sverige där han varit ansvarig för uthyrning av Cornerstones fastighetsbestånd i Sverige.

Tidigare har han arbetat med fastighetsutveckling och uthyrning av bland annat Bromma Blocks åt KF Fastigheter.

Han har tidigare varit på AP Fastigheter, CBRE samt Champagnekedjan där han arbetade med butiksetablering.

- Det finns en stor efterfrågan inom retailsegmentet på fastighetsmarknaden. Vi fortsätter att växa inom utvecklings- och uthyrningssegmentet dels i våra befintliga förvaltningsuppdrag och dels med ett aktivt arbete på marknaden, säger Håkan Pehrsson ansvarig för Asset Management & Retail Nordics inom Jones Lang Lasalle.

JLL förvaltar drygt 1,2 miljoner kvadratmeter kommersiella lokaler, varav närmare 700 000 kvadratmeter utgörs av köpcentrum och detaljhandel.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Combify revolutionerar stadsutvecklingens största problem och får medalj av Konungen

Bygg/Arkitektur Kungens medalj och stora investerare. Combify har tagit sig an kanske ett av byggbranschens största problem – informationen. Särskilt den om tidiga detaljplaner, berättar en av medgrundarna. I Combifys plattform man hitta allt från detaljplaner, markanvisningar, planprocesser och fastighetsdetaljer. Att lösa problem och berätta berättelsen om staden är grunden i den framgång som Rim Alexandra Halfya och Alaa Alshawa gjort med deras plattform.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige