Image

HUI satsar – anställer tre

Bolag HUI förstärker sin verksamhet med nyrekryteringarna Monica Bruvik, Felix Åberg och Ola Nevander.
Publicerad den 14 December 2017
Monica Bruvik. Bild: HUI
Monica Bruvik. Felix Åberg. Bild: HUI
Felix Åberg. Ola Nevander. Bild: HUI
Ola Nevander.

– Analysbehovet har aldrig varit större och efterfrågan på kunskap om var och hur vi bygger framtidens handelsplats, hur de smartaste affärsmodellerna ser ut och hur konsumtion och konsumentbeteenden utvecklas medför att vi vill bredda vår kompetens, säger Jonas Arnberg, vd på HUI.

Monica Bruvik kommer senast från tjänsten som gruppchef på WSP och har tidigare bland annat arbetat som vd på Centrumutveckling. Hon kommer att arbeta med affärsutveckling mot köpcentrum och fastigheter och ingå i HUIs ledning. Monica Bruvik tillträder tjänsten i januari 2018.

— Jag ser fram emot att börja på branschens intressantaste handelsanalysföretag. HUI har marknadens bästa förståelse för e-handel och dess effekter på köpbeteende, detaljhandelsföretag och köpcentrum. Mitt bidrag kommer vara att vaska fram nya affärsmöjligheter för köpcentrum och fastigheter i den digitalt omvälvande marknad vi ser i dag, säger hon.

– Med Monica får vi en av landets bästa affärsutvecklare och vi kompletterar och stärker vårt erbjudande till våra kunder i att hitta framgångsrika affärsmodeller för handel säger Jonas Arnberg.

Felix Åberg kommer senast från tjänsten som analytiker och gruppchef på analysföretaget United Minds. Han har även arbetat på arbetsgivarorganisationen Svensk Handel.

– Med Felix får vi en extra höjd i vår analys och förstärker vårt erbjudande mot datadriven insikt samt även vårt erbjudande mot organisationsvärlden med nationalekonomiska utredningar och analys av lönestrukturer, säger Jonas Arnberg.

– Det ska bli jätteroligt att få analysera handeln igen. Handeln är på en spännande förändringsresa samt sitter på oerhörda mängder data. Adderar man ett politiskt raster ser man snabbt att situationen är komplex, vilket är roligt ur ett analysperspektiv, säger Felix Åberg.

HUI förstärker också med Ola Nevander som i dag arbetar på Handelsbanken. Han kommer att arbeta med deras analyser riktade mot retail.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY