Image
Christer Fors och Hanna Keberku.
Christer Fors och Hanna Keberku.

Gladsheim Fastigheter anställer transaktionschef och hållbarhetschef

Karriär Gladsheim har förvärvat flera bestånd under 2022 och tillväxtresan kommer fortsätta. Hållbarhetsarbetet är också ett område som kommer få ännu mer fokus framöver. Gladsheim förstärker därför nu organisationen med en transaktionschef och en hållbarhetschef.
Publicerad den 6 December 2022
David Dahlgren. David Dahlgren.

Som transaktionschef med plats i ledningsgruppen, anställs Hanna Keberku. Hon är fastighetsekonom med erfarenhet av fastighetstransaktioner, kapitalresning, analys och affärsutveckling. Hanna Keberku ansluter i januari och kommer närmast från Birger Bostad (f.d. SHH Bostad) där hon har arbetat som transaktionsansvarig. Hon har tidigare även arbetat på bland annat Brunswick Real Estate och Catella Corporate Finance.

– Gladsheim har en tydlig expansionsplan och beståndet växer kontinuerligt genom förvärv. Hanna blir en nyckelspelare i det framtida förvärvsarbetet i sin roll som transaktionschef. Med hennes tidigare erfarenheter och kunskap kommer Hanna starkt bidra till Gladsheims fortsatta expansion, säger David Dahlgren, VD, Gladsheim Fastigheter.

Gladsheim Fastigheter anställer även Christer Fors som hållbarhetschef. Han kommer närmast från Amasten där han arbetat som fastighetschef för region Mitt sedan 2015. Inom sin roll som fastighetschef arbetade Christer Fors mycket med hållbarhetsfrågor, bland annat genomfördes ett antal energiprojekt och man implementerade även system för energiuppföljning. Christer Fors har tidigare bland annat även arbetat på American Express och Alnova.

– Gladsheims hållbarhetsarbete är ett område som kommer spela en allt större roll i allt vårt arbete framöver. I takt med att beståndet nu växer blir det också viktigt för oss att ta in en hållbarhetschef med övergripande ansvar för hela verksamhetens hållbarhetsarbete. Christer Fors och jag har arbetat tillsammans tidigare och han har även varit fastighetschef där han förvaltat ett av Gladsheims nyligen förvärvade bestånd. Med Christers breda erfarenhet inom fastighets- och hållbarhetsfrågor, kommer vi att kunna integrera hållbarhetsfrågorna i den löpande verksamheten, fortsätter David Dahlgren.

Gladsheim Fastigheter har även som nya förvaltare i region Mälardalen rekryterat Karl-Gunnar Eriksson, som började hos Gladsheim i slutet av september, och Ida Munter Alneskog, som börjar på Gladsheim i början av december.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Artikelserie om hållbart byggande: Greenwashing och gammalt tänk

Bygg/Arkitektur Fastighetssverige artikelserie om hållbart byggande når sin tredje och sista del. För Fastighetssverige berättar arkitekten Peter Ullstad från Codesign om hur vanligt så kallad greenwashing är i byggbranschen, en lite självbelåten bransch och hur tänket kring byggmaterial måste ändras för att ta nästa steg i hållbarhetsfrågan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige