Image

Gate 46 växer och rekryterar

Karriär Gate 46 anställer Lisen Pettersson som projektledare inom affärsområdet Tenant Representation.
Publicerad den 28 Mars 2018

Lisen Pettersson har många års erfarenhet av att hantera samtliga frågor knutna till företags lokaler allt från analys och strategiarbete till förvaltning och implementering genom att förhandla, etablera och avveckla lokaler. Hon kommer närmast från Teknikmagasinet där hon arbetat som etableringsansvarig med ansvar för Sverige, Norge och Finland.

– Vi möter ett ökande behov hos våra kunder av senior kompetens för att säkerställa att deras strategier gällande den digitala och fysiska närvaron inom handeln är väl underbyggda. Vi befinner oss mitt i en förändringsresa där nya bettendemönster ställer om den traditionella fysiska detaljhandeln till ett nytt format. För att ta rätt beslut och konvertera förändring till ökad lönsamhet krävs hög kompetens och komplexa analyser vilket vi på Gate46 har möjlighet att erbjuda våra kunder, säger Fredrik Widing, vd på Gate 46.

Lisen Pettersson tillträder sin roll som projektledare i maj.

– Jag ser verkligen fram emot att arbeta på Gate 46. De ligger i framkant inom sin bransch och jag ser det som en spännande utmaning att vara delaktig i Gate 46:s fortsatta utveckling, säger hon.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige