Image

Forsen får förnyat uppdrag i Uppsala

Bygg/Arkitektur Atrium Ljungberg utvecklar Gränbystaden och Forsen har nu fått förnyat förtroende att sköta projekt-, projekterings- och byggledningen för två nya marketapper.
Publicerad den 20 April 2016
Forsens uppdrag gäller två olika projekt i Gränbystaden. Bild: Sweco Architects
Forsens uppdrag gäller två olika projekt i Gränbystaden.

Gallerian och den framväxande nya handelsplatsen i områdets norra del består sammantaget av över 100 butiker, restauranger och service.

Forsens uppdrag gäller två olika projekt, dels projekteringsledningen för ny parkeringsyta om 15 000 kvadratmeter, rörmagasin för fördröjning av dagvatten och VA, fjärrvärme, fjärrkyla el, tele och sprinkler till kommande husetapper i den norra delen av Gränbystaden. Det andra delen gäller gallerian med byggledning av entreprenad för nya parkeringsplatser samt flyttning av gång- och cykelväg som förebyggande åtgärder inför byggnation av parkeringsgarage och bostadsprojekt.

– Det är spännande att få vara en del av den starka expansionen i Uppsala. Vi har tidigare jobbat med Gränbystaden och det är extra roligt att få förnyat förtroende av kunden, säger Mats Andersson, projekt- och byggledare, Forsen.

Projekten beräknas vara färdiga under sommaren 2016.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Forsen AB på Branschguiden

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra medarbetare leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Vi hyllar olikhet, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det roligt att gå till jobbet. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer om Forsen AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY