Image

Evidens nyanställer

KARRIÄR Henrik Lampel har anställts som strategikonsult på fastighetskonsulten Evidens blw AB. Lampel kommer närmast från en tjänst som vd för Mitaka Capital Partners AB där han även fortsättningsvis kommer att sitta kvar i bolagets styrelse. Anställningen på Evidens tillträds 1 januari 2009.
Publicerad den 12 December 2008

Evidens som startades av delägare och medarbetare i före detta Temaplan AB för ett drygt år sedan har snabbt vuxit till ett företag på cirka tio personer. Under 2008 bildades även dotterbolaget Evimetrix, med Alf Brydolf Berg som vd.

- Vi ser en stor efterfrågan på våra analys- och strategitjänster åt fastighetsaktörer i Norden. I den marknad som nu råder krävs väl underbyggda underlag inför stora beslut och vi räknar med en fortsatt expansion under 2009. Henrik Lampel kommer med sin gedigna erfarenhet av strategisk rådgivning att ytterligare stärka vårt erbjudande till kunder på fastighetsmarkanden, säger Katarina Wallin, vd för Evidens.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige