Image

Espresso House öppnar i Forumgallerian

Uthyrning Atrium Ljungberg tecknar hyresavtal med Espresso House om Forumgallerian i Uppsala.
Publicerad den 13 Oktober 2017

Just nu genomför fastighetsägaren Atrium Ljungberg en omfattande upprustning och ombyggnad av Forumgallerian där utbudet förstärks med fler restauranger, caféer och butiker.

– Vår vision med Forumgallerian är att skapa en levande mötesplats mitt i city och här blir Espresso House ett perfekt tillskott som verkligen stärker det övriga utbudet, säger Eva Troell, marknadsområdeschef på Atrium Ljungberg.

Espresso House är nordens ledande och snabbast växande cafékedja med 325 enheter fördelat på fyra länder. I Sverige finns 224 caféer som alla drivs i egen regi. Kedjan grundades 1996 i Lund av studentparet Charles och Elisabet Asker.

Espresso House i Forumgallerian blir kedjans fjärde och största etablering i Uppsala city och byggs enligt det senaste konceptet "Raw Coffee". Caféet omfattar 375 kvadratmeter i två plan med egen entré ut mot Forumtorget. Under sommarhalvåret kommer Espresso House att driva en stor uteservering på torget som just nu rustas med ny markvärme, stenläggning och Sveriges längsta utomhussoffa.

– Vi har sedan länge ett bra samarbete med Atrium Ljungberg med flera etableringar på deras anläggningar i Sverige. Vi är glada över att nu utveckla vårt samarbete med en coffee shop i världsklass i Forumgallerian, säger Johan Gederberg, etablerare på Espresso House.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige