Image

Ebab tar uthyrningschef från AMF Fastigheter

Karriär Ebab har rekryterat Robert Bolmgren som ny chef för uthyrningsverksamheten. Han kommer närmast från AMF Fastigheter där han har haft motsvarande roll.
Publicerad den 16 December 2010

Robert Bolmgren tillträder tjänsten 6 februari.

- Jag är jätteglad över att vi lyckats rekrytera Robert till Ebab. Robert är känd för sin optimism och sitt sätt att ta sig an de mest krävande uthyrningsuppdragen. Både Roberts entusiasm och hans mångåriga erfarenhet kommer att ta vårt uthyrningsteam ytterligare ett steg framåt. Vi har haft stor framgång med vårt projektuthyrningskoncept och kan nu utöka den verksamheten ytterligare. Jag är övertygad om att Robert även kommer att tillföra en hel del tankar om hur vi i övrigt kan utveckla vårt erbjudande, säger Lennart Berg, vd för Ebab i Stockholm AB.


Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige