Image

Diös hyr ut i Luleå

Uthyrning Diös hyr ut 1 600 kvadratmeter till friskolan Nya Läroverket i gamla Bergnässkolan i Luleå.
Publicerad den 17 Februari 2012

Det femåriga avtalet börjar löpa 1 juni.

Bergnässkolan, där man tidigare bedrivit gymnasieskola, lades ner för ett antal år sedan och lokalerna har sedan dess stått tomma. Fastigheten som omfattar en total area om drygt 13 000 kvadratmeter förvärvades av Diös i slutet av december 2010. Tidigare ägare var Luleå Kommun.

– Läget är fantastisk och vårt mål är att göra något riktigt bra av fastigheten, säger Ulf Boström, MO-chef för Diös Norrbotten.

- Det kommer vi absolut att lyckas med nu när vi fyller delar av byggnaden med utbildningsverksamhet. Vi har även andra intressanta etableringar på gång vilket kommer att ge liv och rörelse i gamla Bergnässkolan, säger Ulf Boström.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige