Image

De får hyra ut Swedavias Arlanda-projekt

Bolag Optimal och Nordic PM får uppdraget att hyra ut sammanlagt 20 000 kvadratmeter kontor i Swedavias projekt Sky City Office One vid Stockholm Arlanda Airport.
Publicerad den 15 November 2012
Sky City Office One. Bild: Sandell Sandberg Bild: Sandell Sandberg
Sky City Office One. Bild: Sandell Sandberg

Sky City Office One utgör, tillsammans med nya Clarion Hotel Stockholm Arlanda, nästa steg i utvecklingen av marken nära flygplatsen. Detta ger spännande möjligheter till utformning av såväl exklusiva huvudkontor, säljkontor och kontorshotell som hotell, showroom, utbildningslokaler eller lägenhetshotell.

- Vi har ett stort tryck i vår organisation idag och i detta projekt som är stort men framförallt, tidskritiskt, väljer vi att kontraktera en underkonsult för att få extra tryck i bearbetningen. Vi har träffat ett antal aktörer som vi diskuterat samarbete med och fick ett mycket gott intryck av Nordic PM och deras framgångsrika uthyrningsarbete. Vi hyser därför goda förhoppningar om ett fruktsamt samarbete och att deras uthyrningsorganisation ska tillföra värdefulla resurser i arbetet med att hyra ut lokalerna i Sky City Office One, säger Dominika Andræ, partner på Optimal.

- Vi är mycket glada över att ha fått förtroendet att hjälpa till med uthyrningen i och ser fram emot att på detta sätt bidra till att bryta ny mark på den växande flygplatsen. Det är med spänning och tillförsikt vi tar oss an detta uppdrag och vi kommer att göra vårt yttersta för att uppfylla de förväntningar som ställs på oss, säger Jeanette Öhrn, vice vd på Nordic PM.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige