Image
Bild: Istock

CBRE värvar från Savills

Bolag CBRE fortsätter sin rekryteringsresa. Nu anställer man Philip Nilsson till sitt Occupier-team.
Publicerad den 15 Februari 2021
Philip Nilsson. Bild: CBRE
Philip Nilsson.

Philip Nilsson började den 15 februari på affärsområdet Occupier, som Associate Director. Han har mångårig erfarenhet från fastighetsbranschen och har arbetat både i Göteborg och Stockholm. Han kommer närmast från Savills och dessförinnan Niras.
– Vi upplever en ökad efterfrågan av vår rådgivning från marknaden och för att ta oss an ytterligare kunder så behöver vi bli fler. Philip är en drömrekrytering som passar perfekt i vårt team. Vi säkerställer att vi kan fortsätta ge högkvalitativ rådgivning och möjliggör att vår affär växer ytterligare, säger Anders Hansén, Head of Occupier på CBRE.
– Det är enormt kul att få börja i Occupier-teamet på CBRE. Det är ett mycket kunnigt team med höga ambitioner och målsättningar, säger Philip Nilsson.
– Vi har sökt efter rätt person som snabbt kan komma in i vår affär och ta sig an marknadens efterfrågan på vår rådgivning. Jag är glad att välkomna Philip till CBRE och är säker på att han kommer att bli ett stort tillskott i teamet och till CBREs övergripande erbjudande, säger Patrik Kallenvret, vd för CBRE i Sverige.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Kraftigt rapportfall för Fabege – men Dahlbo ser stabilitet

Bolag Fabege redovisade en rejäl nedgång i förvaltningsresultat i fjärde kvartalet 2022 och fastighetsbeståndet värderades ner med knappt fyra miljarder kronor samtidigt som styrelsen föreslår sänkt utdelning. Aktien tog rejält med stryk på börsen och vd Stefan Dahlbo passade på att fylla på innehavet i dippen. Tillsammans med CFO:n Åsa Bergström berättar han mer om hur bolaget tar sig an det som väntas bli ett utmanande 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige