Image
Johanna Jonsson lämnar Atrium Ljungberg för CBRE. Obs. Bilden är ett montage.
Johanna Jonsson lämnar Atrium Ljungberg för CBRE. Obs. Bilden är ett montage. Bild: Atrium Ljungberg

CBRE rekryterar toppnamn från Atrium Ljungberg

Bolag Atrium Ljungbergs transaktionschef Johanna Jonsson lämnar bolaget återvänder till CBRE för att bli Senior Director i Capital Markets-teamet.
Publicerad den 1 April 2022

Johanna Jonsson har sedan 2014 varit anställd på Atrium Ljungberg där hon varit transaktionschef. Innan dess arbetade hon på CBRE Sweden, ett bolag hon nu återvänder till med start den 1 april.
– Jag ser fram emot att komma tillbaka till CBRE och ansluta till deras växande team. Med en fortsatt dynamisk nordisk transaktionsmarknad, CBRE:s starka varumärke och track-record i kombination med mina insikter från fastighetsägarsidan, ser jag stora möjligheter att bidra till att affären fortsätter utvecklas i den riktning som efterfrågas av marknaden, säger Johanna Jonsson.
– Det är oerhört roligt att få välkomna ännu en hemvändare till Capital Markets. Med Johanna får vi ytterligare en transaktionschef från ett av Sveriges ledande fastighetsbolag. Det är precis den typen av erfarenhet vi behöver för att fortsatt kunna möta den starka efterfrågan som vi ser på marknaden. Johanna kommer verkligen komplettera teamet med sin kompetens och erfarenhet, säger Patrik Kallenvret, ansvarig för Capital Markets i Sverige och Norden.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Botryggs utmanande läge – pausar tre projekt i storstäderna

Bygg/Arkitektur På grund av det rådande marknadsläget har Botrygg tagit beslut om att pausa nyproduktion i Göteborg och Stockholm. För Fastighetssverige berättar vd:n Adam Cocozza om bakgrunden till beslutet, de utmanande faktorerna som tynger verksamheten och vad som krävs för att projektstarterna ska kunna komma igång igen under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige