Image

Catella rekryterar Pernilla Hallin

Karriär Catella stärker Göteborgsteamet med Pernilla Hallin, närmast från CBRE.
Publicerad den 19 December 2016
Pernilla Hallin. Bild: Catella
Pernilla Hallin.

Pernilla Hallin var director på CBRE och har arbetat med transaktioner i seniora roller i över tio år.

- Vi är väldigt glada över att kunna presentera Pernilla som blivande partner i vår Corporate Finance-verksamhet i Göteborg. Hon är en senior person med stor erfarenhet av att genomföra både fastighets- och bolagstransaktioner. Hon kommer att komplettera teamet i Göteborg och vi ser fram emot att få Pernilla som kollega när hon börjar hos oss den 1 mars nästa år, säger Anne Almlund Rosengren, chef för Catellas Corporate Finance-verksamhet i Göteborg.

Robert Fonovich chef för Catellas svenska Corporate Finance verksamhet:
- Eftersom den underliggande marknaden för fastighetstransaktioner är fortsatt stark känns det roligt att vår verksamhet i Göteborg stärks ytterligare genom rekryteringen av en så erfaren och driven person som Pernilla.

- Jag ser fram emot och är stolt över att få möjlighet att bidra med min kompetens på Catella. Catella har en stark position på fastighetsmarknaden i Sverige och det känns väldigt spännande att få vara med att ytterligare stärka transaktionsverksamheten, säger Pernilla Hallin, blivande partner på Catellas Corporate Finance.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Catella på Branschguiden

Catella är en ledande corporate finance-rådgivare inom den europeiska fastighetssektorn. Vi erbjuder fastighetsbolag, finansiella institutioner, fastighetsfonder och andra fastighetsägare strategisk rådgivning, kapitalmarknadsrelaterade tjänster och kvalificerad rådgivning vid transaktioner.

Catella är en ledande corporate financerådgivare inom fastighetssektorn, med stora och komplexa transaktioner som specialitet. Våra avancerade rådgivningstjänster kombinerar lång erfarenhet av investment banking med kunskap om lokala fastighetsmarknader och tillgång till internationellt kap...

Läs mer om Catella på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Gotlandshem saknar besked om bostadsrätter: "Det var bättre än ett nej i alla fall"

Bostäder Stora eftersatta fastighetsunderhåll som kommer kosta Gotlandshem minst två miljarder kronor. Samtidigt som tillförseln av nya hyresrätter är låg. Lösningen som Gotlandshem landat i är att i samband med förtätningen av ett område samtidigt bygga bostadsrätter för att till viss del finansiera nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige