Image

Brinova köper bostäder i Bjärred

Transaktioner Brinova förvärvar en fastighet, byggd 2007, med en uthyrbar yta om cirka 1 700 kvadratmeter i Bjärred, som ligger i Lomma kommun, med 15 hyresbostäder och ett gruppboende. Hyresavtal avseende gruppboendet är tecknat med Lomma Kommun. Fastigheten, som förvärvas i bolagsform, förvärvas för ett underliggande fastighetsvärde om 34 miljoner kronor.
Publicerad den 19 Juni 2018

Fastigheten ligger mitt i Bjärred och är väl anpassad till sitt verksamhetsinnehåll. Tillträde sker den 3 september.

– För Brinova blir det positivt att fortsätta växa i Lomma kommun med hyresbostäder och inom samhällssegmentet, säger Per Johansson, vd för Brinova och fortsätter:

– Brinova äger redan 24 hyresbostäder i Lomma kommun och med de vi nu adderar på skapar vi bra förvaltningseffektivitet.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Brinova på Branschguiden

Brinova utvecklar och förvaltar primärt bostäder och samhällsfastigheter belägna på utvalda orter med goda kommunikationer i södra Sverige.
Verksamheten kännetecknas av långsiktighet, samverkan med aktörer inom samhällssektorn och inte minst en lokal egen engagerad förvaltning på de orter där bolaget aktivt valt att verka. Värden skapas genom selektiva förvärv, effektiv fastighetsutveckling och en aktiv förvaltning.
Ett starkt kassaflöde medger möjliggör en fortsatt utveckling av verksamheten.
Brinovas B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm och handlas på Small Cap-l...

Läs mer om Brinova på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY