Image
Adam Cocozza.
Adam Cocozza. Bild: Botrygg

Botrygg tecknar långt avtal med Academedia

Bygg/Arkitektur Botrygg bygger om vakanta fastigheter till gymnasieskola åt Academedia.
Publicerad den 8 Februari 2021

Botrygg förvärvade förra året fastigheterna Bajonetten 12 och 14 i Linköping. De var då vakanta efter att Hotell Östergyllen lagt ner sin verksamhet. Nu är det klart att hela fastigheterna byggs om till en gymnasieskola åt Academedia.
– Tanken var initialt att bygga om lokalerna till bostäder och kontor, men vi blev kontaktade av Academedia som hade ett tillfälligt lov för sin verksamhet som höll på att gå ut. Vi är glada att kunna välkomna dem som hyresgäst och ser fram emot ett långsiktigt samarbete, säger Adam Cocozza, vd för Botrygg.

Lokalanpassningen beräknas att vara färdig i tid till vårterminen 2022.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Alecta Fastigheter storsatsning i Göteborg: "Dubbla beståndet inom fem till sju år"

Bolag Alecta Fastigheter gör en storsatsning på Göteborg. För att leda utvecklingen där hämtas Patrick Bernvid in som chef. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med att ansluta till Alecta Fastigheter, om bolagets ambitiösa planer för Göteborg och hur hans gamla fotbollskarriär hjälpt honom i fastighetsbranschen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY