Image

Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning - 27 November 2019

Onsdag 27 november 09.00-16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Ny teknik medför nya möjligheter till en effektiviserad fastighetsförvaltning. Smarta lösningar kan leda till stora besparingar och mindre klimatavtryck. Här uppdaterar du dig om trenderna inom fastighetsförvaltning just nu.


Medverkande

Marie Bucht

Marie Bucht

Marie Bucht är vd för Novi Real Estate. Hon var dessförinnan på Headlight International där hon arbetade med executive search inom fastighetsbranschen. Hon har också erfarenhet från olika ledande befattningar på Skanska, NCC och Newsec. Hon är expertkommentator/sidekick på Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning.
Anna Nyberg

Anna Nyberg

Anna Nyberg är chef för fastighetsutveckling på Vasakronan. Civilingenjör från KTH. 

Petter Bengtsson

Petter Bengtsson

Petter Bengtsson är sedan 2017 vd för Zynka Group som driver digitaliseringen av bygg- och fastighetsbranschen genom att tillhandahålla skräddarsydda digitala lösningar för fastighetsägare och byggentreprenörer.
Samuel Asarnoj

Samuel Asarnoj

Samuel Asarnoj är Vice President New Business i ASSA ABLOYs division Global Solutions, en av sex divisioner i ASSA ABLOY-gruppen. Han har haft flertalet seniora positioner i ASSA ABLOY och har ett starkt track record av att addera långsiktigt värde i globala B2B-organisationer såväl som små företag.
Kent Persson

Kent Persson

Kent Persson är samhällspolitisk chef på Heimstaden. Han har tidigare arbetat som partisekreterare för Moderaterna, varit kommunalråd i Örebro och har över 20 års erfarenhet av strategisk rådgivning, organisationsutveckling och politik.
Amir Chizari

Amir Chizari

Amir Chizari är sedan 2019 Chief Digital Officer på Riksbyggen. Han har arbetat inom Riksbyggen sedan 2008, bland annat som IT-chef. Han har arbetat inom Riksbyggen sedan 2008. Han har även arbetat för Qbranch och Praktikertjänst.
Filip Elland

Filip Elland

Filip Elland är sedan 2016 hållbarhetschef på Castellum. Han har arbetat inom Castellumkoncernen i åtta år. Han sitter dessutom i EPRA Sustainability kommitté och GRESB benchmark kommitté. Han har tidigare varit uppdragsledare inom hållbarhet på ÅF. I grunden är han utbildad civilingenjör inom väg- och vattenbyggnad vid Lunds Tekniska Högskola.
Anna Nordin

Anna Nordin

Anna Nordin är sedan 2016 chef för Vasakronans affärsområdes Stockholm City, där bolaget äger 30 fastigheter till ett värde av nästan 50 miljarder kronor. Hon har även haft ledande positioner på CBRE och DTZ. Hon är i grunden fastighetsekonom från KTH.
Cecilia Gunnarsson

Cecilia Gunnarsson

Cecilia Gunnarsson tillträdde rollen som Head of Research på JLL den 1 september 2018. Cecilia har många års erfarenhet inom branschen från tjänster hos JLL, CBRE samt Strateg Fastighetskonsult. Närmast arbetade Cecilia som Research Analyst på JLL.
Chris Österlund

Chris Österlund

Chris Österlund är sedan 2017 vd för allmännyttiga Botkyrkabyggen. Hon utsågs i år till Årets offentliga ledare och belönades 2018 med Sweden Green Building Award. Hon har tidigare varit ekonomi- och finanschef på dåvarande Sabo, vd för Stiftelsen Stockholms Studentbostäder och vd för Nynäshamnsbostäder. Bolagets jämställdhetssatsning Qvinna i Botkyrka och de utökade trygghetssatsningarna har fått stor uppmärksamhet. De är båda exempel på hur Botkyrkabyggen under Chris Österlunds ledning flyttat fram positionerna när det gäller att koppla sociala investeringar till en ekonomiskt hållbar och långsiktig affär.
Håkan Jeppsson

Håkan Jeppsson

Entreprenören Håkan Jeppsson är vd och grundare av den snabbväxande coworking-kedjan Convendum. Han har tidigare grundat och börsnoterat hälsoföretaget Feelgood. Han bygger sitt entreprenörsskap på ett brett engagemang för för digitaliseringens påverkan på näringslivet och samhället.
Anna Kullendorff

Anna Kullendorff

Anna Kullendorff är sedan drygt ett år affärsutvecklingschef på Humlegården. Hon har tidigare varit affärsutvecklingschef på Profi i tre år och hade olika roller inom Newsec mellan 2008 och 2015. Hon har även innehaft flera förtroendeuppdrag för Moderaterna, bland annat som ledamot i Stockholm stads kommunfullmäktige.
Per Ollas

Per Ollas

Per Ollas har under många år arbetat inom fastighets- och FM-branschen med frågor som organisationsutveckling, ekonomiska analyser, utbildning, utveckling och försäljning av drift-och underhållsystem och underhållsplanering. Han har genomfört en mängd upphandlingar och outsourcingprojekt inom fastighetsförvaltning, fastighetsteknik, utemiljö, städning, säkerhet, mat och dryck, kundtjänst och ekonomi. I dag arbetar han som affärschef på Svefa AB och ansvarar för upphandlingsgruppen med hela Sverige som verksamhetsområde.
Susanne Åhlén

Susanne Åhlén

Susanne Åhlén är partner och vd på Fasticon Kompetens sedan 2016. Hon arbetade tidigare för Atrium Ljungberg i sex år, senast som Head of Leasing Retail. Dessförinnan var hon på Aberdeen, bland annat som Sverigechef för Centre Management.
Christian Wictorin

Christian Wictorin

Christian Wictorin är affärsutvecklingschef på Corporate Fiber. Han var tidigare försäljningschef för IP Only i Sverige och dessförinnan manager för Smart City & Digital Strategy på WSP. Han är civilekonom från Högskolan i Halmstad och har även arbetat för bland andra Vicicom, Itux Communication (Com Hem) och Teracom.
Lena Boberg

Lena Boberg

Lena Boberg är sedan 2011 vd för Ica Fastigheter. Dessförinnan var hon finanschef på bolaget i fyra år. Hon har tidigare varit finanschef på Skandrenting och även arbetat för bland andra Know It och Hagströmer & Qviberg. Hon är med i juryn för Årets tekniska förvaltare.
Christoffer Börjesson

Christoffer Börjesson

Christoffer Börjesson är Chief Digital Officer på Fastighetsägarna Stockholm och dess dotterbolag Fastighetsägarna Service. Han kom till Fastighetsägarna 2017, då som chef för digital fastighetsutveckling. Han var tidigare produktchef på KTC Control. Han har efter utbildning på Chalmers erfarenhet av teknikföretag inom IT-infrastruktur i fastigheter och har drivit frågor runt digitalisering, internet of things och IT-säkerhet i fastighetsbranschen. Han är med i juryn för Årets tekniska förvaltare.
Henrik Forsberg

Henrik Forsberg

Henrik Forsberg är sedan 2016 teknik- och projektchef på Novi Real Estate. Han har tidigare bland annat varit affärsområdeschef på Hifab, haft flera ledande roller inom KF Fastigheter och arbetat som installationskonsult (VVS) i fyra år. Han är civilingenjör från KTH. Han är ordförande i juryn för Årets tekniska förvaltare.

Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning 2019

Var: Stockholm Waterfront Congress Centre​

När: Onsdag den 27 november 2019, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här

Ett helt nytt seminarium om trenderna inom modern fastighetsförvaltning!
 
Ny teknik medför nya möjligheter till en effektiviserad fastighetsförvaltning. Smarta lösningar kan leda till stora besparingar och mindre klimatavtryck. Här uppdaterar du dig om trenderna inom hållbar fastighetsförvaltning just nu.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Partners:

  

Film från det senaste eventet: