Image

Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning - 27 November 2019

Onsdag 27 november 09.00-16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Ny teknik medför nya möjligheter till en effektiviserad fastighetsförvaltning. Smarta lösningar kan leda till stora besparingar och mindre klimatavtryck. Här uppdaterar du dig om trenderna inom fastighetsförvaltning just nu.


Novi

Partnerlogo

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Ambitionen är att utveckla Novi Real Estate till en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden. Novi är latin för ny, och det passar oss.
Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark. Vi förvaltar 600.000 m2 uthyrbar yta till ett fastighetsvärde om ca 30 miljarder kronor. Tillgångarna består av kontors- och butikslokaler, hotell och bostäder i Stockholm City, centrala Göteborg, Malmö, Uppsala och Helsingborg. Vi har ett brett nätverk, lokalt och nationellt, vilket resulterar i mer och bättre affärer, och vi erbjuder internationella aktörer en stark plattform för fastighetsinvesteringar i Sverige.


Marie Bucht, vd Novi Real Estate

Fasticon

Partnerlogo

Fasticon är den ledande kompetensförsörjaren i fastighetsbranschen, vi är branschens specialister inom rekrytering, kompetensutveckling och Interim/Konsultlösningar i fastighetsbranschen.
Fasticon Kompetens är idag en del av Byggmästare Anders J Ahlström Holding och är noterade på stockholmsbörsen, First North. Sammantaget är vi i dag ett 50-tal anställda med huvudkontoret i Stockholm och regionkontor i Göteborg och Malmö.
Vi genomför cirka 250 fastighetsrelaterade rekryteringar per år. Vi har i dagsläget ett 70-tal konsulter uthyrda i spännande uppdrag. Är du intresserad av en karriär i fastighetsbranschen, registrera ditt cv och hitta alla våra lediga tjänster och uppdrag på www.fasticonjobb.se


Susanne Åhléns, vd, Fasticon Kompetens

ASSA ABLOY

Partnerlogo

ASSA ABLOY Logistics digitaliserar logistiken i fastighetsförvaltarbranschen genom att möjliggöra obemannade leveranser. Dygnet runt, snabbt och säkert. Du kan vara säker på att dina varor kommer fram. Ingen väntetid, inga avbrott för dig som förvaltare, inga bomkörningar. Lösningen baseras på krypterade mobila engångsnycklar och en hårdvara med flera miljoner installationer igång. Leveranser kan ske till smarta leveransboxar, containrar eller in i låsta utrymmen. Leveranssigneringen sker digitalt vilket automatiskt ger full spårbarhet i realtid. Effektiv transport och distribution bidrar också till en hållbar verksamhet samt mindre påverkan på miljön. 
Samuel Asarnoj, Vice president New Business, ASSA ABLOY Global Solutions

ASSA ABLOY Traka

Partnerlogo

ASSA ABLOY Traka förenklar nyckelhanteringen för fastighetsbolag genom att digitalisera och effektivisera processen. Nycklar är en viktig del av fastighetsbolagens vardag och en förbättrad hantering kan innebära stora kostnadsbesparingar, förenklade arbetssätt och öka säkerhet. Omställningen till en digital lösning ger mindre administration med digitala kvittenslistor. Processer kan effektiviseras vilket gör nycklar tillgängliga 24/7 ute i verksamheten istället för en reception under kontorstid. Tillträde till nycklar styrs digitalt med ID06 eller passerkort vilket ger 100 % spårbarhet. Resultatet är inte bara ökad säkerhet och kontroll utan minskar också driftpersonalens bilkörningar avsevärt. Det bidrar både till lägre kostnader och minskad miljöpåverkan. Ett exempel på detta är SISAB i Stockholm. Länk till filmJohan Lokind, Business Development Manager – Nordics, ASSA ABLOY Traka

Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning 2019

Var: Stockholm Waterfront Congress Centre​

När: Onsdag den 27 november 2019, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här

Ett helt nytt seminarium om trenderna inom modern fastighetsförvaltning!
 
Ny teknik medför nya möjligheter till en effektiviserad fastighetsförvaltning. Smarta lösningar kan leda till stora besparingar och mindre klimatavtryck. Här uppdaterar du dig om trenderna inom hållbar fastighetsförvaltning just nu.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Partners:

  

Film från det senaste eventet: