Image

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning - 11 November 2021

11 november 2021

Ny teknik medför nya möjligheter till en effektiviserad fastighetsförvaltning. Smarta lösningar kan leda till stora besparingar och mindre klimatavtryck. Här uppdaterar du dig om trenderna inom fastighetsförvaltning just nu.


Christian Wictorin pratar om 5G:s intåg i fastigheterna på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning den 11 november på City Conference Center i Stockholm.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning: Wictorin om 5G:s intåg i fastigheterna

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Torsdag den 11 november på City Conference Center (Pelarsalen) i Stockholm är det dags för ett av årets mest angelägna seminarier Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning. I en av punkterna kommer Christian Wictorin på Corporate Fiber att berätta om vad man redan nu behöver veta och tänka på gällande 5G:s intåg i fastigheterna.


Annons
Image

Magnus Svantegård, Per Boström och Petter Bengtsson skådar in i den digitala framtiden på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning den 11 november på City Conference Center i Stockholm.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning: Visionärerna – framtidens stora frågor

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Torsdag den 11 november på City Conference Center (Pelarsalen) i Stockholm är det dags för en ny upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning. I ett avslutande panelsamtal lyfter vi blicken och visionerar om framtidens möjligheter och eventuella hot som är värdefulla att känna till.


Amir Chizari, CDO på Riksbyggen, Carolina Wachtmeister (Edvinsson), Head of Digital & Service Development på Newsec Property Asset Management och Niclas Ingeström, CDO på Castellum möts i ett panelsamtal på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning den 11 november.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning: De ledande aktörernas fokusområden

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Torsdag den 11 november på City Conference Center (Pelarsalen) i Stockholm är det dags för en ny upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning. I ett panelsamtal under dagen får vi höra vad några av de ledande aktörerna på området har för framtidsfokus.


Annons
Image

Den 11 november är det dags för Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning på City Conference Center i Stockholm. Missa inte din plats till ett av årets viktigaste fastighetsseminarium!

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning: Branschdagen om proptech och nyskapande förvaltning

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Torsdag den 11 november på City Conference Center (Pelarsalen) i Stockholm är det dags för en ny upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning 2021

Var: City Conference Center, Norra Latin (Pelarsalen), Stockholm

När: 11 november 2021, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)

 
Ny teknik medför nya möjligheter till en effektiviserad fastighetsförvaltning. Smarta lösningar kan leda till stora besparingar och mindre klimatavtryck. Här uppdaterar du dig om trenderna inom hållbar fastighetsförvaltning just nu.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Partners:Film från tidigare event: