Image

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning - 4 maj 2022

Här får du koll på digitaliseringen och den framtida fastighetsförvaltningen.

4 maj 2022

Ny teknik medför nya möjligheter till en effektiviserad fastighetsförvaltning. Smarta lösningar kan leda till stora besparingar och mindre klimatavtryck. Här uppdaterar du dig om trenderna inom digitalisering och framtidens fastighetsförvaltning.


I dag stänger anmälan till onsdagens Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning på Birger Jarl i Stockholm.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning: Idag stänger anmälan – säkra din plats nu!

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Den 4 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning – mötesplatsen där du får koll på de hetaste digitaliseringstrenderna och framtidens fastighetsförvaltning samtidigt som du träffar gamla och nya branschkollegor. Anmälan stänger i dag – säkra din plats i nu!Anna Svensson, Rikard Silverfur och Niclas Sahlgren pratar om elektrifierings möjligheter i fastighetssektorn nästa onsdag på Birger Jarl i Stockholm.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning: Elektrifieringens möjligheter

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Den 4 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning – mötesplatsen där du får koll på de hetaste digitaliseringstrenderna och framtidens fastighetsförvaltning. Under dagen hör vi bland annat en trio experter diskutera hur landets fastighetsföretagare kan och bör rida på elektrifieringsvågen. Anmälan stänger imorgon fredag – säkra din plats i dag!


EY:s analyschef Peter Wiman analyserar hur digitala satsningar överförs till ökade värden på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning på Birger Jarl i Stockholm den 4 maj.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning: Hur översätts digitala satsningar till ökade värden?

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Den 4 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning – mötesplatsen där du får koll på de hetaste digitaliseringstrenderna och framtidens fastighetsförvaltning. Under dagen får vi en uppdatering av EY:s Peter Wiman på temat: Hur översätts digitala satsningar till ökade värden? Anmälan stänger nästa fredag den 29 april – säkra din plats i dag!Kaj Winther, Lisa Anger, Magnus Svantegård och Petter Bengtsson visionerar om framtidens fastighetsförvaltning den 4 maj på Birger Jarl i Stockholm.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning: Framtidsvisionerna – detta har hänt om tio år

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Den 4 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning – mötesplatsen där du får koll på de hetaste digitaliseringstrenderna och framtidens fastighetsförvaltning. Under dagen får vi en rejäl framtidsvision när en panel med några av landets kunnigaste på området resonerar kring vad som hänt om tio år – hur styr vi våra fastigheter, hur arbetar och lever vi?


Christian Wictorin pratar om 5G:s intåg i fastigheterna på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning den 4 maj på Birger Jarl i Stockholm.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning: 5G:s intåg i fastigheterna – vad behöver fastighetsägare redan nu veta och tänka på?

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Den 4 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning – mötesplatsen där du får koll på de hetaste digitaliseringstrenderna och framtidens fastighetsförvaltning. Under dagen får vi bland mycket annat lyssna till Christian Wictorin som pratar om 5G:s intåg i fastigheterna och vilka mått och steg som redan nu behöver vidtas för att hänga med i utvecklingen.Amir Chizari, Christoffer Börjesson, Lotta Wibeck och Niclas Ingeström pratar om sina respektive bolags/verksamheters mest aktuella fokusområden inom digitalisering/proptech på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning på Birger Jarl den 4 maj.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning: Ledande aktörers fokusområden

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Den 4 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning – mötesplatsen där du får koll på de hetaste digitaliseringstrenderna och framtidens fastighetsförvaltning. Under dagen presenterar en panel med fyra tunga branschföreträdare på området vad dem ser som de viktigaste frågorna för dagen.


Missa inte Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning på Birger Jarl i Stockholm den 4 maj.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning: Framtidens digitala fastighetsförvaltning – här får du koll

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Den 4 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning – mötesplatsen där du får koll på de hetaste digitaliseringstrenderna och framtidens fastighetsförvaltning.Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning 2022

Var: Hotel Birger Jarl,  Birger Jarlsgatan 61A, Stockholm

När: 4 maj 2022, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)

 
Ny teknik medför nya möjligheter till en effektiviserad fastighetsförvaltning. Smarta lösningar kan leda till stora besparingar och mindre klimatavtryck. Här uppdaterar du dig om trenderna inom hållbar fastighetsförvaltning just nu.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas.tollesson@fastighetssverige.se

Arrangörer:Partners:


Film från tidigare event: