Image

Nya fastighetschefer till Willhem

Bolag Som ett led i Willhems expansion i västra Sverige har Jennifer During och Håkan Lindell rekryterats som fastighetschefer i Skövde respektive Trollhättan.
Publicerad den 2 Februari 2017
Jennifer During och Håkan Lindell. Bild: Willhem
Jennifer During och Håkan Lindell.

Jennifer During kommer närmast från en tjänst som enhetschef på Fortifikationsverket, där hon ansvarat för förvaltningsstödsenheten i regionen. Hon har även mångårig erfarenhet i rollen som distriktschef på Skövdebostäder. Hos Willhem ansvarar Jennifer för service, förvaltning och utveckling av fastighetsbeståndet i Skövde, omfattande 821 hyresbostäder.

Håkan Lindell kommer närmast från rollen som platschef på Coor Service Management och har även varit produktionschef på Tooltec Trestad AB. Han har motsvarande ansvar för verksamheten i Trollhättanområdet där Willhem i dag äger och förvaltar 995 hyresbostäder.

Båda tjänsterna tillträddes i januari 2017.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY