Image

Nordomatic köper Kabona

Bolag Nordomatic köper Kabona och blir därmed Skandinaviens största specialist inom fastighetsautomation.


”Fanns lite brister i bolaget”

Bolag Kabonagrundaren är tillbaka i bolaget – efter ett år. Därför återvänder han tidigare än tänkt och därför fick förre vd:n lämna efter så kort tid.


Anders Johanson tillbaka på Kabona

Karriär Efter ett externt uppdrag är nu Anders Johanson, en av grundarna till Kabona, tillbaka på bolaget.


RO-gruppen och Kabfast säljer kontorshus i Borås

Transaktioner Byggnaden färdigställdes 2013 och är ett samarbete mellan RO-Gruppen och energieffektiviseringsbolaget Kabona, vilka båda har huvudkontor i fastigheten. Med en energiförbrukning på 19 kWh/kvadratmeter/år utgör byggnaden i dag ett av Sveriges mest energieffektiva kontorshus.


”Jag får inte fastna i gamla hjulspår”

Karriär Kabonas nye vd Fredrik Askerdal har många års erfarenhet av bolaget han nu ska förvalta – och han tror att det både kan vara en tillgång men också en risk.


Han blir ny vd för Kabona

Karriär Styrelsen för Kabona har utsett Fredrik Askerdal till ny vd för bolaget.


Kabona och Newsec utökar samarbetet

Bolag Efter ett inledande samarbete har Kabona och Newsec beslutat att utöka det gemensamma arbetet inom energieffektivisering av fastigheter.


Ny vd för Kabona

Karriär Energiteknikföretaget Kabona har utsett Martin Hogmalm till ny vd. Företagets grundare och vd sedan 15 år, Kjell Carlberg, lämnar därmed Kabona för att gå i pension.


Kontor som drar 19 kilowattimmar per år

Energi/miljö RO-Gruppen i Borås har tillsammans med teknikföretaget Kabona byggt ett 3 000 kvadratmeter stort kontorshus som drar mindre än en tredjedel av Boverkets rekommenderade energinorm.