Image
Ulrika Hallengren.

Wihlborgs hyr ut 2 000 kvadratmeter i Jägersro

Uthyrning Wihlborgs har tecknat avtal med investeringsbolaget Sandberg Development AB om 2 000 kvadratmeter i fastigheten Rosengård 130:403 i Jägersro i Malmö. Avtalet omfattar tre år med tillträde den 1 september 2022.


Jägersro nya travbana närmare byggstart

Bygg/Arkitektur Jätteprojektet rullar snart igång.


Jägersrotravet ska flytta och på platsen för dagens anläggning vill en trio aktörer utveckla området till en helt ny stadsdel. (Arkivbild från 2011)

Så ska Jägersrotravet förvandlas till en ny stadsdel

Bygg/Arkitektur När travanläggningen flyttar vill MKB, Skanska och Tornet förverkliga sina ambitiösa planer för en helt ny stadsdel med tusentals bostäder.


Illustration/miljöbild på det specifika projektet från Skånska Travsällskapet. Vy från söder mot norr med travbanan i förgrunden och den publika byggnaden och den koncentrerade bebyggelsen i bakgrunden.

Jägersro ska flyttas – här är nya trav-metropolen i söder

Bygg/Arkitektur Skånska Travsällskapet vill ersätta Jägersros travbana med en ny anläggning som ska bli Europas ledande hästcenter. Fastighetssverige berättar mer om de ambitiösa planerna i östra Malmö.


Nya Jägersro.

Krook & Tjäder utformar nya Jägersro

Bygg/Arkitektur Krook & Tjäders team med arkitekter, landskapsarkitekter och kreativ strateg har fått förtroendet att rita nya Jägersro hästcenter. Det nya Jägersro ska bli en ledande tävlingsanläggning med träningsmöjligheter förenat med platser för socialt umgänge, rekreation och hälsa.


Ulrika Lindmark.

Hon blir ny vd för Projekt Jägersro

Bolag Styrelsen i SMT Malmö Exploatering har fattat beslut om att utse Ulrika Lindmark till vd för bolaget. Ulrika Lindmark är för närvarande vd på Science Village Scandinavia och hon tillträder som vd den 1 oktober 2019.


MKB köper Jägersro travbana för 775 miljoner

Transaktioner MKB och Skånska Travsällskapet har träffat en överenskommelse om förvärv av Jägersro travbana. Köpet skulle innebära att Malmö får en ny stadsdel i Jägersro med cirka 3 400 nya bostäder, och ett nytt hästsportcentrum.


Kungsleden hyr ut i Malmö

Uthyrning Kungsleden hyr ut 2 300 kvadratmeter till Team Sportia i Jägersro Center, utanför Malmö. Sportbutiken väntas öppna i april.


Kungsleden säljer hotell i Malmö

Transaktioner Kungsleden säljer en hotellfastighet i Malmö till Jägersro Förvaltnings AB för 91,5 miljoner kronor.


Briggen köper gamla tv-huset i Malmö

Transaktioner Briggen köper det tidigare tv-huset på Jägersro av Sveriges Radio Förvaltnings AB i Malmö.