Image

Briggen köper gamla tv-huset i Malmö

Transaktioner Briggen köper det tidigare tv-huset på Jägersro av Sveriges Radio Förvaltnings AB i Malmö.
Publicerad den 20 December 2010
Briggen köper tv-huset i Malmö för 38 miljoner kronor. Bild: Briggen. Briggen köper tv-huset i Malmö för 38 miljoner kronor. Bild: Briggen.

Fastigheten Sändaren 1 ligger på Agnesfridsvägen 111. Köpeskillingen uppgår till 38 miljoner kronor. Fastigheten är strategiskt belägen i nära anslutning till inre och yttre ringvägarna och kompletterar väl det bestånd som Briggen i dag äger på Jägersro och Fosie i Malmö.

Fastigheten har en tomtareal på 40 000 kvadratmeter och innehåller drygt 12 000 kvadratmeter lokaler.

Briggen tillträdde fastigheten den 15 december och kommer aktivt att arbeta med utveckling av fastigheten och närliggande område.

- Fastigheten har ett bra kommunikativt läge och är en spännande byggnad med stor utvecklingspotential. Vi anser att detta är ett möjligheternas hus, säger affärsutvecklingschef Joakim Persson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige