Image
Ulrika Lindmark.
Ulrika Lindmark. Bild: Kennet Ruona

Hon blir ny vd för Projekt Jägersro

Bolag Styrelsen i SMT Malmö Exploatering har fattat beslut om att utse Ulrika Lindmark till vd för bolaget. Ulrika Lindmark är för närvarande vd på Science Village Scandinavia och hon tillträder som vd den 1 oktober 2019.
Publicerad den 11 Juni 2019

– Jag är väldigt glad att vi har lyckats rekrytera Ulrika Lindmark. Med henne får Projekt Jägersro en stark ledare med stor erfarenhet från liknande uppdrag. Detta kommer att gynna utvecklingen av området, säger Gunnar Östenson, styrelseordförande på SMT Malmö Exploatering, tillika vice vd och affärsutvecklingschef på MKB Fastighets AB.
– Jag ser verkligen fram emot att få leda utvecklingen av ett av Malmös nya, mest spännande bostadsområden. I detta tidiga skede har vi de bästa förutsättningarna att skapa något unikt, och jag känner mig trygg i att ägarna delar ambitionen att området ska få en alldeles speciell dragningskraft, säger Ulrika Lindmark, tillträdande vd på SMT Malmö Exploatering.

Ulrika Lindmark är i dag vd på Science Village Scandinavia. Hon har tidigare arbetat som bland annat regionchef för NCC Boende och projektchef för Nya Triangeln.

Det var i mars 2019 som MKB Fastighets AB, Skanska Sverige AB och Tornet Bostadsproduktion AB bildade ett gemensamägt bolag för att utveckla området i Malmö där Jägersro travbanan finns i dag.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige