Stora Kontorsdagen 9 november

Stora Kontorsdagen

Kontorsmarknaden förändras snabbt – så här hänger du med!

Torsdag 9 november 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Stora Kontorsdagen är den självklara mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för kontorsfastigheter. Vinnarna i Sveriges Snyggaste Kontor presenteras.Medverkande

Ellinor Persson (moderator)

Ellinor Persson (moderator)

Ellinor Persson är en av landets mest eftertraktade moderatorer. Hon har gjort cirka 1000 direktsändningar i SVT, TV3, TV4, Kanal 5 och P3. Sedan 2004 har hon arbetat heltid som moderator och debattledare. Hon har vunnit På Spåret två gånger och blivit utsedd till Årets talare.

Ingemar Rindstig (sidekick)

Ingemar Rindstig (sidekick)

Ingemar Rindstig, auktoriserad revisor och chef för Ernst & Young Real Estate. Ingemar Rindstig har jobbat i totalt 31 år på EY. Han är helt specialiserad på bygg- och fastighetsbranschen samt konsultationer i branschen.
Tony Brown

Tony Brown

Tony Brown är CIO på M&G Real Estate. Han har över 25 års erfarenhet av fastighetsinvestering i Storbritannien, Europa och Asien. Tidigare vd på Lend Lease Investment Management och dessförinnan fondchef på Schroder Investment Management.

Sebastian God

Sebastian God

Sebastian God är regionansvarig på Rekomo. Han har tidigare haft olika befattningar på Bafab Kontorsmöbler AB. 

Lars Edberg

Lars Edberg

Lars Edberg är chef för förvaltning och kommunikation på AFA Fastigheter. Han har mer än 30 års erfarenhet av ledande befattningar inom fastighetsförvaltning/-förädling. Med sin erfarenhet från fastighetskrisen i början av 90-talet, it-kraschen 2000 samt finanskrisen 2008 har han god kännedom om behovet av att vara lyhörd inför förändringar och trender i samhället och inom fastighetsbranschen. 
Göran Garberg

Göran Garberg

Göran Garberg är entreprenör och grundare av United Spaces som är Sveriges första nätverkskontor.
Therese Rattik

Therese Rattik

Therese Rattik är sedan 2013 vd för Areim. Hon har varit verksam inom bolaget sedan starten 2003 och varit partner sedan 2007. 
Hon har en Executive MBA med global economy-inriktning från Handelshögskolan i Stockholm, samt examen i bygg- och fastighetsekonomi från KTH.
Ola Serneke

Ola Serneke

Ola Serneke är grundare, huvudägare och vd för Serneke-koncernen. Han startade bolaget 2002 och har utvecklat det till en miljardkoncern med en vision om att bli landets ledande entreprenadföretag. I fjol invigde han koncernens största projekt hittills, Nordens största multisportanläggning Prioritet Serneke Arena i Kviberg och nästa år börjar Serneke bygga en ny stadsdel med Nordens högsta hus på Lindholmen i Göteborg. Ola Serneke ser ett stort värde i den samhällsnytta som idrottsrörelsen bidrar med och är storsponsor av IFK Göteborg och Frölunda Indians.
Marie Bucht

Marie Bucht

Marie Bucht är vd för Novi Real Estate. Tidigare Headlight International där hon arbetat med executive search inom fastighetsbranschen. Erfarenhet från olika ledande befattningar på Skanska, NCC och Newsec.
Tomas Krywult

Tomas Krywult

Tomas Krywult är affärsområdeschef på Stockholm City. Han kommer senast från SEB där han arbetat som head of real estate- investment management. Tomas har över 20 års erfarenhet av kommersiell fastighetsförvaltning.

Arvid Lindqvist

Arvid Lindqvist

Arvid Lindqvist är sedan i januari 2015 analyschef på Catella Corporate Finance. Han jobbade tidigare som chefsekonom på Newsec, där han anställdes våren 2008. Arvid Lindqvist har en magister i nationalekonomi.


Andreas Malmsäter

Andreas Malmsäter

Andreas Malmsäter är uthyrningschef på Fabege. Tidigare senior manager på Tenant & Partner och dessförinnan fastighetsmäklare på Swedbank och Jan af Ekenstam. 

Linn-Marie Nordh

Linn-Marie Nordh

Linn-Marie Nordh är projektchef på Pembroke Real Estate. Hon har tidigare varit projektledare på Skanska och innan dess på Peab och Hedström & Taube Projektledning AB.
Karin Ståhl

Karin Ståhl

Karin Ståhl är partner i, och medgrundare av GoToWork. Hon har praktisk erfarenhet inom flera verksamhetsområden - från facility management, lokalplanering och omlokaliseringar, till projekt- och förändringsledning och organisationsutveckling. Förutom en gedigen kompetens och ett genuint intresse för förändrings- och projektledning, klappar hennes hjärta extra för förtroendeledarskap, utvecklade arbetssätt, aktivitetsbaserat arbete, lean office och lönsamhet.
Anna Nyberg

Anna Nyberg

Anna Nyberg är chef för fastighetsutveckling på Vasakronan. Civilingenjör från KTH. 

Anders Nyström

Anders Nyström

Anders Nyström är vd på Savills och har varit på företaget sedan 2012. Han har tidigare varit på Einar Mattsson där han arbetat som affärsområdeschef och förvaltningschef. Utbildad ingenjör från KTH. 

Ulrika Rosén

Ulrika Rosén

Ulrika Rosén har 25 års erfarenhet av lokaluthyrning i Stockholmsregionen. Hon startade Newoffice (nu: New Property) 2005 tillsammans med Tina Magnuson. Hon har tidigare arbetat med Rosengren & Co, CBRE och Relocate.
Olof Röhlander

Olof Röhlander

Olof Röhlander är licensierad mental tränare, författare och har en bakgrund som elitspelare i bordtennis. I januari 2016 släpptes Olofs fjärde bok, som heter Konsten att njuta av livet - och ändå få saker gjorda, och som också är titeln på Olofs pass med oss. Olof - som blev utnämnd till Årets Talare 2015 - utlovar energi till jobbet, samt inspiration och tankar om det goda livet och tiden vi lever i.
Charlotte Vikström

Charlotte Vikström

Charlotte Vikström är affärsutvecklare på Castellum. Hon ansvarar för Castellums koncept framgångsrika arbetsplatser och är specialist på utveckling av verksamhetsanpassade kontor. Tidigare avdelningschef på SDC och dessförinnan enhetschef på Sundsvalls tingsrätt. 

Patrik Åström

Patrik Åström

Patrik Åström är vd för Helio. Han har varit med och grundat Poppice och är också partner i Hops Management.

Stora Kontorsdagen 2017

Var: Grand Hotel (Spegelsalen), Stockholm

När: Torsdag den 9 november 2017, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Stora Kontorsdagen är ett helt nytt seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får följa med på djupdykningar i ett antal aktuella projekt samtidigt som vi får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se


Partners: