Image

Stora Kontorsdagen - 24 mars 2021

Kontorsmarknaden förändras snabbt – så här hänger du med!

24 mars

Stora Kontorsdagen är den självklara mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för kontorsfastigheter. Vinnarna i Sveriges Snyggaste Kontor presenteras. Genomförs som en digital mötesplats våren 2021.


Medverkande Stora Kontorsdagen 2021

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman är moderator på Stora Kontorsdagen. Hon har arbetat som journalist inom radio och tv, och var under flera år marknads- och kommunikationschef på Capgemini, ett av världens största it- och managementkonsultföretag. Hon har också grundat en kommunikationsbyrå som bland annat hjälpte kunderna med strategiska kommunikationsfrågor. 
Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig är auktoriserad revisor och chef för EY Real Estate i Norden. Han har jobbat i över 30 år på EY. Han är helt specialiserad på bygg- och fastighetsbranschen samt konsultationer i branschen. Han agerar expertkommentator/sidekick på Stora Kontorsdagen.
Christina Nyman

Christina Nyman

Christina Nyman är sedan vintern 2018 chefsekonom på Handelsbanken. Hon var tidigare prognoschef på samma bank. Hon kom till Handelsbanken i september 2017 och har tidigare arbetat på Sveriges Riksbank under flera år. Hon har en masterexamen från Stockholms Universitet. 
Jeff Pertot

Jeff Pertot

Jeff Pertot är marknadschef på Dyno Robotics, ett företag med fokus på AI och robotik. Han är även medgrundare till Around the Corner där man möjliggör för möten, event och konferenser i VR. Han har studerat design och produktutveckling vid Linköpings universitet.
Arvid Lindqvist

Arvid Lindqvist

Arvid Lindqvist är sedan i januari 2015 analyschef på Catella Corporate Finance. Han var tidigare chefsekonom på Newsec och har även varit controller på Stångåstaden. Han har en magisterexamen i nationalekonomi från Linköpings universitet.


Marie Bucht

Marie Bucht

Marie Bucht är vd för Novi Real Estate. Hon var dessförinnan på Headlight International där hon arbetade med executive search inom fastighetsbranschen. Hon har också erfarenhet från olika ledande befattningar på Skanska, NCC och Newsec.
Christina Bodin Danielsson

Christina Bodin Danielsson

Christina Bodin Danielsson är verksam som arkitekt och forskare (KTH) med den fysiska miljöns påverkan på mänsklig psykologi och beteende som specialistområde. I sin forskning undersöker Christina arkitekturens roll för organisationers och medarbetares långsiktiga välbefinnande och framgång. Arkitektarbetet handlar om tillämpning av forskning och inbegriper utformning och förändringsledning för att skapa kontor som stödjer hälsa- och motivation.  Som expert på den fysiska miljöns påverkan anlitas hon som bollplank och diskussionspart av företag och organisationer i Sverige och utomlands för att framtidssäkra deras kontor– ett arbete som är högaktuellt i och med Covid19:s påverkan på kontorsarbetet.

Björn Hedensjö

Björn Hedensjö

Björn Hedensjö är legitimerad psykolog, ena halvan av podden ”Dumma människor” och författare som ofta gästar SVT och SR som expert. Han har skrivit böcker om bland annat stresshantering, sömn och ledarskapspsykologi.
Susanna Toivanen

Susanna Toivanen

Susanna Toivanen är professor på Mälardalens Högskola där hon ansvarar för forskning och utbildning inom arbetslivsstudier och sociologi. Hennes forskning handlar brett om arbetsliv och hälsa. I ett pågående forskningsprojekt om koncept för framtidens hållbara kontor leder Susanna forskningen om kontorsarbete utomhus och dess effekter på anställdas hälsa, återhämtning och nya arbetssätt. Hon har praktisk och forskningsbaserad kunskap om utveckling av kontor och arbetsplatser och erfarenhet av att samproducera ny kunskap tillsammans med företagspartners.
Yvonne Sörensen Björud

Yvonne Sörensen Björud

Yvonne Sörensen Björud arbetar som vd på United Spaces sedan februari 2019, efter att det köptes av Castellum. Hon har sedan tidigare erfarenhet av ledande positioner på flera framgångsrika företag inom besöksnäringen och kommer senast från egen verksamhet.
Thomas Spångberg

Thomas Spångberg

Thomas Spångberg är Sales Director, Modern Work på Microsoft och har framgångsrikt varit en del av företaget i hela tolv år där han lett olika säljteam i Sverige och Europa. De senaste åren har han fått förtroendet att sitta i styrelsen för Microsofts Leadership Development Program för företagets key talents - där han är en del av att ta fram en plattform för erfarenhetsutbyte. År 2014 tilldelades han priset Microsoft Enterprise Manager of the Year och han har även varit en av tre finalister till priset Manager of the Year Sweden som delas ut av affärstidningen Chef. Thomas Spångberg har stor erfarenhet och passion för ledarskaps- och organisationsfrågor.
Marie Cronström

Marie Cronström

Marie Cronström har lång erfarenhet av både affärsutveckling och ledarskap. Hon är Deputy Head of Sweden och Head of Occupier Services på Cushman & Wakefield. Hon är utbildad civilingenjör från KTH och har verkat inom flera olika branscher varav de senaste 20 åren inom fastighetsbranschen.
Anders Thor Boutelje

Anders Thor Boutelje

Anders Thor Boutelje är Head of Corporate Solutions på Colliers. Han har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen och hanterar både förhandlingar, uthyrningar, projektledning och transaktioner. Anders arbetade tidigare som hyresspecialist på SISAB och har en LLM från Uppsala Universitet. Dessutom har han studerat ledarskap och styrning med inriktning på fastigheter vid Handelshögskolan i Stockholm.
Anna Blank

Anna Blank

Anna Blank är grundare av kommunikationsbyrån Näpen, som är specialiserad på bygg- och fastighetsbranschen. Property branding, Place branding samt den egenutvecklade grenen Business to Real estate är byråns huvudinriktningar och Annas intresse för dettaväcktes för över tio år sedan då hon arbetade med Jernhusens Kungsbrohuset. Sedan dess har hon arbetat med flera stora stadsutvecklingsprojekt som Ursvik i Sundbyberg, Vega i Haninge, Tollare i Nacka och Norrtälje Hamn.
Jesper Swedenborg

Jesper Swedenborg

Jesper Swedenborg är uthyrningschef i Stockholm på Vasakronan. Han har en bred erfarenhet både från förvaltning och uthyrning. De senaste fem åren har han aktivt arbetat med att professionalisera leveransen till kunderna bl.a. genom utvecklingen av alltmer flexibla och värdeskapande fullservicelösningar.

Stora Kontorsdagen 2021

Var: Digital mötesplats

När: 24 mars, 09.00 - 16.00

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här

Som besökare på vår digitala mötesplattform kommer du kunna göra mycket mer än bara ta del av seminarieprogrammet.

Du kan:

• Mingla och boka möten med andra deltagare.
• Ställa frågor till talarna och moderatorn.   
• Delta i publikfrågor.
• Videochatta med andra deltagare.
• Besöka utställarnas montrar och ta del av filmer och mycket annat material.
• Kommunicera direkt med utställarna.


Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får följa med på djupdykningar i ett antal aktuella projekt samtidigt som vi får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se


Partners:

 


Film från det senaste eventet: