Image

Stora Kontorsdagen - 24 November 2022

Kontorsmarknaden förändras snabbt – så här hänger du med!

24 november 2022

Stora Kontorsdagen är den självklara mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för kontorsfastigheter. De slutliga vinnarna i Sveriges Snyggaste Kontor presenteras efter en omröstning på plats.


Medverkande Stora Kontorsdagen 2022

Presenteras inom kort.
Anna Bellman, moderator

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman är en inspirerande och erfaren kommunikationsexpert. Hon är en av Sveriges mest anlitade moderatorer, ofta inom bostads- och fastighetssektorn. Hon föreläser om kommunikation, relationer, samarbete och ledarskap, och som talartränare utbildar hon både grupper och enskilda i kommunikation och ledarskap – såväl fysiskt som digitalt.

Peter Wiman är ansvarig för analys och fastighetsvärdering på EY från och med augusti 2021. Han har dessförinnan varit analyschef på Savills, där han har arbetat sedan 2005. Utöver analysfrågor och generell fastighetsrelaterad rådgivning har han en bred erfarenhet av fastighetsvärdering samt förvärvsrådgivning och due diligence och har varit delaktig i ett antal större transaktioner på den svenska marknaden. Han är auktoriserad fastighetsvärderare av Samhällsbyggarna samt RICS och har en MSc från KTH. Peter Wiman är expertkommentator/sidekick på Stora Kontorsdagen.
Annika Winsth

Annika Winsth

Annika Winsth är en av Sveriges mest välrenommerade ekonomer. Hon är sedan 2008 chefsekonom på Nordea. Hon har arbetat på Nordea sedan 1994, och var chefsanalytiker mellan 2002 och 2008. Innan hon började på Nordea arbetade hon på finansdepartementet. Hon har en fil kand i nationalekonomi från Lunds universitet.
Anneli Jansson

Anneli Jansson

Anneli Jansson är sedan 2016 vd för Humlegården Fastigheter. Hon ansvarade från 2012 för brittiska Grosvenor Funds nordiska verksamhet. Hon har även erfarenhet från KF Fastigheter, Vision & Resurs Fastighetsutveckling, Ernst & Young och AGL.
Lena Boberg

Lena Boberg

Lena Boberg är sedan våren 2020 vd för Alecta Fastigheter. Hon var tidigare vd för Ica Fastigheter och dessförinnan var hon finanschef på bolaget i fyra år. Hon har tidigare varit finanschef på Skandrenting och även arbetat för bland andra Know It och Hagströmer & Qviberg. 
Arvid Lindqvist

Arvid Lindqvist

Arvid Lindqvist är sedan i januari 2015 analyschef på Catella Corporate Finance. Han var tidigare chefsekonom på Newsec och har även varit controller på Stångåstaden. Han har en magisterexamen i nationalekonomi från Linköpings universitet.


Johanna Munck af Rosenschöld

Johanna Munck af Rosenschöld

Johanna Munck af Rosenschöld är sedan 2018 vd för Strategisk Arkitektur. 
Hon var innan dess kontorschef och partner på Tengbom och dessförinnan arkitekt på Strategisk Arkitektur.
Johanna Munck af Rosenschöld är arkitekt SAR/MSA utbildad från KTH i Stockholm, samt i Paris och Helsingfors.
Patrik Åström

Patrik Åström

Patrik Åström är vd för Helio. Han har varit med och grundat Poppice och är också partner i Hops Management.
Marie Meyer

Marie Meyer

Marie Meyer är sedan 2021 uthyrningschef på Colliers. Innan dess har hon jobbat med kommersiell uthyrning på bolag som Fabege, Vasakronan och JLL.
Hon har tidigare även varit fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling, Erik Olsson Fastighetsförmedling och Notar. 
Helena Rex

Helena Rex

Helena Rex är sedan i december 2021 vd på coworking-aktören The Park. Innan dess jobbade hon på det egna bolaget Rexeffect Management. Hon har också tidigare, bland annat, varit kommersiell direktör på Fotografiska Stockholm och vd på Steve Perryman Sport Travel.
Ken Strand

Ken Strand

Ken Strand är grundare och ägare av OfficeSwapp, en matchnings- och överlåtelsetjänst för kontor.
Han har tidigare jobbat på JLL, Cushman & Wakefield och Newsec samt grundat flera olika bolag.


Stora Kontorsdagen 2022

Var: Grand Hôtel, Stockholm

När: 24 november, 09.00 - 16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:
Partners:

 


https://qicraft.se/

Film från tidigare event: