Stora Kontorsdagen 6 november

Stora Kontorsdagen

Kontorsmarknaden förändras snabbt – så här hänger du med!

Tisdag 6 november 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Stora Kontorsdagen är den självklara mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för kontorsfastigheter. Vinnarna i Sveriges Snyggaste Kontor presenteras.Medverkande

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman har arbetat som journalist inom radio och tv, och var under flera år marknads- och kommunikationschef på Capgemini, ett av världens största it- och managementkonsultföretag. Hon har också grundat en kommunikationsbyrå som bland annat hjälpte kunderna med strategiska kommunikationsfrågor. 
Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig, auktoriserad revisor och chef för Ernst & Young Real Estate. Ingemar Rindstig har jobbat i totalt 31 år på EY. Han är helt specialiserad på bygg- och fastighetsbranschen samt konsultationer i branschen.
Steven Lang

Steven Lang

Steven Lang arbetar som Director för Commercial Research på Savills i Storbritannien sedan 2002. Där jobbar han med alla aspekter kring research och konsultation inom den kommersiella fastighetsmarknaden med kunder från hela världen.
Sven-Olof Johansson

Sven-Olof Johansson

Sven-Olof Johansson är grundare av, storägare i och vd för fastighetsbolaget Fastpartner. Han har styrelseposter i bolag som Autoropa, NCC AB och Allenex AB.
Biljana Pehrsson

Biljana Pehrsson

Biljana Pehrsson är sedan hösten 2013 vd för Kungsleden. Hon har också varit Head of Real Estate och vice vd på East Capital och vd för Centrumutveckling. Hon är utbildad civilingenjör från KTH, och har varit verksam i fastighetsbranschen i cirka 20 år.
Milena Kuljanin

Milena Kuljanin

Milena Kuljanin arbetar som Senior Consultant på Cushman & Wakefield sedan 2016. Tidigare jobbade hon på Aviva Investors i London som analytiker inom europeiska fastighetsinvesteringar, och innan dess arbetade hon som senior analytiker inom global research på Cushman & Wakefield (tidigare DTZ).
Mats Hederos

Mats Hederos

Mats Hederos är sedan 2010 vd för AMF Fastigheter. Han har arbetat inom AMF sedan 2006, först som ansvarig för fastigheter inom kapitalförvaltningen. Han har även varit transaktionschef på AP Fastigheter och arbetat för Enskilda Securities och Gigab.
Anneli Jansson

Anneli Jansson

Anneli Jansson är sedan 2016 vd för Humlegården Fastigheter. Hon ansvarade från 2012 för brittiska Grosvenor Funds nordiska verksamhet. Hon har även erfarenhet från KF Fastigheter, Vision & Resurs Fastighetsutveckling, Ernst & Young och AGL.
Manuel Böcher

Manuel Böcher

Manuel Böcher arbetar som Head of International Investment på Corpus Sireo i Tyskland sedan 1 februari 2018. Innan dess jobbade han på Deka Immobilien i sju år med ansvar för inköp och sälj i norra Europa. I den nya rollen är han tänkt att leda bolagets fortsatta europeiska satsning där Norden är ett stort fokusområde.
Cecilia Gunnarsson

Cecilia Gunnarsson

Cecilia Gunnarsson tillträdde rollen som Head of Research på JLL den 1 september 2018. Cecilia har många års erfarenhet inom branschen från tjänster hos JLL, CBRE samt Strateg Fastighetskonsult. Närmast arbetade Cecilia som Research Analyst på JLL.
Petter Klingofström

Petter Klingofström

Petter Klingofström arbetar som Senior Leasing Advisor på Atrium Ljungberg. Petter har tidigare arbetat som uthyrningschef på företaget under flera år. Han har även haft tjänster som Head of Leasign på Savills Sweden och Senior Manager på Tenant & Partner. 
Charlotte Vikström

Charlotte Vikström

Charlotte Vikström är affärsutvecklare på Castellum. Hon ansvarar för Castellums koncept framgångsrika arbetsplatser och är specialist på utveckling av verksamhetsanpassade kontor. Hon har tidigare varit avdelningschef på SDC och dessförinnan enhetschef på Sundsvalls tingsrätt.
Arvid Lindqvist

Arvid Lindqvist

Arvid Lindqvist är sedan i januari 2015 analyschef på Catella Corporate Finance. Han var tidigare chefsekonom på Newsec och har även varit controller på Stångåstaden. Han har en magisterexamen i nationalekonomi från Linköpings universitet.


Karolin Forsling

Karolin Forsling

Karolin Forsling driver sedan 2016 det egna konsultbolaget Forsling United. Hon är specialiserad på stads- och fastighetsutveckling och ”place making”. Hon har tidigare haft ledande positioner inom AMF Fastigheter, Ljungberggruppen och Norrporten. Hon har bland annat initierat och drivit projekt som Sickla Köpkvarter, Mood Stockholm och Urban Escape.
Klaus Hansen Vikström

Klaus Hansen Vikström

Klaus Hansen Vikström är vice vd sedan 2014 samt affärsutvecklingschef sedan 2009 på Fabege. Klaus har bidragit stort till Fabeges framgång genom sitt goda affärsmannaskap. Han har sedan tidigare varit vd för Claire Group. 
Marie Bucht

Marie Bucht

Marie Bucht är vd för Novi Real Estate. Tidigare Headlight International där hon arbetat med executive search inom fastighetsbranschen. Erfarenhet från olika ledande befattningar på Skanska, NCC och Newsec.
Daniella Waldfogel

Daniella Waldfogel

Daniella Waldfogel arbetar sedan flera år tillbaka som Näringspolistisk expert på Stockholms Handelskammare. Hon har tidigare arbetat flera år på JKL. Daniella har en masterexamen från Uppsala universitet.
Anna Lorentz

Anna Lorentz

Anna Lorentz arbetar på JLL som Head of Tenant representation för en konsultgrupp av hyresgästrådgivare där de hjälper sina uppdragsgivare i hela processen kring förändringar av arbetsplatsen. Anna har lång erfarenhet av att leda projekt och förändringsprocesser samt utveckla och förvalta fastigheter. Hon har god insikt i både hyresgästens och fastighetsägarens perspektiv. Anna har sedan tidigare arbetat flera år som marknadsområdeschef på Humlegården Fastigheter. Hon är utbildad civilekonom och diplomerad affärscoach.
Lina Larsson

Lina Larsson

Lina Larsson arbetar som Project manager på Klarna sedan flera år. Hon är utbildad civilingenjör inom Industrial Engineering and Management från Chalmers tekniska högskola.
Sven Ostner

Sven Ostner

Sven Oster är affärsområdeschef för kommersiella projekt, kontorsstrateg och affärsutvecklare på ÅWL Arkitekter sedan 2015. Sven har tidigare arbetat som arkitekt i Tyskland och Storbritannien och har sedan flytten till Sverige 2005 arbetat med en rad olika projekt samt haft ett eget arkitektkontor.

Bjanka Colic

Bjanka Colic

Bjanka Colic arbetar som produktmarknadschef för Office365, Microsoft sedan snart tre år. Hon har en masterexamen i Integrated Product Design från KTH samt kandidatexamen både i Global Management från Stockholms Universitet samt i Design and Product Realization från KTH.
Mikael Näselius

Mikael Näselius

Mikael Näselius arbetar sedan hösten 2017 som affärsutvecklare på VETEL AB/YatchSafe. Våren 2018 kickade han igång Common Grounds tillsammans med kompisarna Fredrik Henningsson och Anton Björklund. Mikael Näselius har en kandidatexamen i ekonomi vid Jönköping International Business School, och en masterexamen inom Entrepreneurship & Innovation vid Lunds Universitet. 2010 blev han utsedd till årets unga entreprenör av Founders Alliance.

Stora Kontorsdagen 2018

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: Tisdag den 6 november 2018, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får följa med på djupdykningar i ett antal aktuella projekt samtidigt som vi får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se


Huvudsponsor:
Prissponsor:
Partners:


Film från det senaste eventet: