Image

Stora Kontorsdagen - 24 Mars 2021

Kontorsmarknaden förändras snabbt – så här hänger du med!

24 mars

Stora Kontorsdagen är den självklara mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för kontorsfastigheter. Vinnarna i Sveriges Snyggaste Kontor presenteras.


Medverkande 2021 uppdateras löpande – håll utkik!

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman är moderator på Stora Retaildagen. Hon har arbetat som journalist inom radio och tv, och var under flera år marknads- och kommunikationschef på Capgemini, ett av världens största it- och managementkonsultföretag. Hon har också grundat en kommunikationsbyrå som bland annat hjälpte kunderna med strategiska kommunikationsfrågor. 
Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig är auktoriserad revisor och chef för EY Real Estate i Norden. Han har jobbat i över 30 år på EY. Han är helt specialiserad på bygg- och fastighetsbranschen samt konsultationer i branschen. Han agerar expertkommentator/sidekick på Stora Kontorsdagen.
Christina Bodin Danielsson

Christina Bodin Danielsson

Christina Bodin Danielsson är verksam som arkitekt och forskare (KTH) med den fysiska miljöns påverkan på mänskligt psykologi och beteende som specialistområde. I sin forskning undersöker Christina arkitekturens roll för organisationers och medarbetares långsiktiga välbefinnande och framgång. Arkitektarbetet handlar om tillämpning av forskning och inbegriper utformning och förändringledning för att skapa kontor som stödjer hälsa- och motivation.  Som expert på den fysiska miljöns påverkan anlitas hon som bollplank och diskussionspart av företag och organisationer i Sverige och utomlands för att framtidssäkra deras kontor– ett arbete som är högaktuellt i och med Covid19s påverkan på kontorsarbetet.

Björn Hedensjö

Björn Hedensjö

Björn Hedensjö är legitimerad psykolog, ena halvan av podden ”Dumma människor” och författare som ofta gästar SVT och SR som expert. Han har skrivit böcker om bland annat stresshantering, sömn och ledarskapspsykologi.
Marie Cronström

Marie Cronström

Marie Cronström har lång erfarenhet av både affärsutveckling och ledarskap. Hon är sedan två tillbaka vice vd och COO på Cushman & Wakefield. Hon är utbildad civilingenjör från KTH och har verkat inom flera olika branscher varav de senaste 20 åren inom fastighetsbranschen.
Susanna Toivanen

Susanna Toivanen

Susanna Toivanen är professor på Mälardalens Högskola där hon ansvarar för forskning och utbildning inom arbetslivsstudier och sociologi. Hennes forskning handlar brett om arbetsliv och hälsa. I ett pågående forskningsprojekt om koncept för framtidens hållbara kontor leder Susanna forskningen om kontorsarbete utomhus och dess effekter på anställdas hälsa, återhämtning och nya arbetssätt. Hon har praktisk och forskningsbaserad kunskap om utveckling av kontor och arbetsplatser och erfarenhet av att samproducera ny kunskap tillsammans med företagspartners.
Christina Nyman

Christina Nyman

Christina Nyman är sedan vintern 2018 chefsekonom på Handelsbanken. Hon var tidigare prognoschef på samma bank. Hon kom till Handelsbanken i september 2017 och har tidigare arbetat på Sveriges Riksbank under flera år. Hon har en masterexamen från Stockholms Universitet. 
Arvid Lindqvist

Arvid Lindqvist

Arvid Lindqvist är sedan i januari 2015 analyschef på Catella Corporate Finance. Han var tidigare chefsekonom på Newsec och har även varit controller på Stångåstaden. Han har en magisterexamen i nationalekonomi från Linköpings universitet.


Yvonne Sörensen Björud

Yvonne Sörensen Björud

Yvonne Sörensen Björud arbetar som vd på United Spaces sedan februari 2019, efter att det köptes av Castellum. Hon har sedan tidigare erfarenhet av ledande positioner på flera framgångsrika företag inom besöksnäringen och kommer senast från egen verksamhet.
Anders Thor

Anders Thor

Anders Thor är Head of Leasing & Corporate Solutions på Colliers International. Han har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen och hanterar både förhandlingar, uthyrningar, projektledning och transaktioner. Anders arbetade tidigare som hyresspecialist på SISAB och har en LLM från Uppsala Universitet. Dessutom har han studerat ledarskap och styrning med inriktning på fastigheter vid Handelshögskolan i Stockholm.
Henrik Byström

Henrik Byström

Henrik Byström började arbeta på Microsoft år 2008. Han är affärsområdeschef för Microsoft365 och leder Microsoft Sveriges arbete med Det Nya Arbetslivet, d.v.s. att anamma ett modernt arbetssätt, ledarskap och medarbetarfokus med hjälp av modern teknik. Henrik har över 20 års erfarenhet av att leda olika former av team samt diskutera och införa samarbets- och kommunikationslösningar hos kunder inom både privat och offentlig sektor.
Anna Blank

Anna Blank

Anna Blank är grundare av kommunikationsbyrån Näpen, som är specialiserad på bygg- och fastighetsbranschen. Property branding, Place branding samt den egenutvecklade grenen Business to Real estate är byråns huvudinriktningar och Annas intresse för dettaväcktes för över tio år sedan då hon arbetade med Jernhusens Kungsbrohuset. Sedan dess har hon arbetat med flera stora stadsutvecklingsprojekt som Ursvik i Sundbyberg, Vega i Haninge, Tollare i Nacka och Norrtälje Hamn.
Maria Whyte

Maria Whyte

Maria Whyte är pionjär inom Property branding och kreativ ledare samt grundare av Whyte Lilja. Företaget är känt för sin höga designnivå och ligger bakom en rad omtalade projekt såväl i Sverige som internationellt. Med sitt multidisciplinära team täcker hon in en rad områden; från designuppdrag för bostäder, hotell och restaurang till renodlade brandinguppdrag för bostads- och fastighetsutvecklare.

Stora Kontorsdagen 2021

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 24 mars, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här

Med anledning av corona-pandemin har vi på Fastighetssverige valt att öka säkerhetsnivån till max vad gäller hygien på samtliga våra seminarier. Det kommer att finnas relevant skyddsutrustning, såsom handsprit och ansiktsmasker, tillgänglig på plats och vi kommer att möblera med generöst utrymme i seminariesalen för att säkerställa att vi kan hålla social distans enligt nu gällande regler och rekommendationer. Hotellen kommer också att ha maximalt förhöjda städ- och hygienrutiner kring alltifrån toaletter till all kost som serveras under dagen.
 

Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får följa med på djupdykningar i ett antal aktuella projekt samtidigt som vi får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se


Partners:

 Film från det senaste eventet: