Stora Kontorsdagen 9 november

Stora Kontorsdagen

Kontorsmarknaden förändras snabbt – så här hänger du med!

Torsdag 9 november 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Stora Kontorsdagen är den självklara mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för kontorsfastigheter. Vinnarna i Sveriges Snyggaste Kontor presenteras.Partners

Castellum


Claes Larsson, vd Castellum Mitt

Partnerlogo Castellum är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag med ett fastighetsvärde på drygt 70 miljarder kronor. Du möter oss i fem starka tillväxtregioner i Sverige och i Danmark. Vi är inriktade på kommersiella fastigheter och driver vår verksamhet genom 23 affärsområden med ca 430 medarbetare.
 
Vår verksamhet är koncentrerad till attraktiva tillväxtmarknader i Sverige och Danmark. Vi växer med nya och befintliga kunders behov och deltar aktivt i utvecklingen av stadsdelar och städer. Genom vår decentraliserade organisation säkerställs god kunskap om varje lokal marknad, nära relationer till kunderna och stor förståelse för deras verksamheter. Vi vet att affärer görs mellan människor och i dialog med kunderna skapas anpassade lösningar som ökar trivsel, effektivitet, lönsamhet och arbetsglädje.
 

 

EY


Ingemar Rindstig, chef inom EY Real Estate Norden.

Partnerlogo

EY har cirka 13 000 medarbetare över hela världen som är specialiserade på fastighetsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom flertalet områden avseende fastigheter, som redovisning, revision, analys och värdering, fastighetsbeskattning, moms och taxering, transaktionsrådgivning och due diligence, finansiering och kapitalmarknad, hållbarhetsfrågor samt områden som fastighetsstrategi och förvaltningsorganisation.

Bland våra kunder finns fastighetsägare, förvaltare, lokalanvändare samt byggföretag och finansiärer.

Vi är ett av de största revisionsbolagen och reviderar 37 procent av fastighetsföretagen på Forbes Global 2000-listan.

Moderna samlare


Karolina Bertorp, grundare Moderna Samlare


Anna Olesen, konstkonsult Moderna Samlare

Partnerlogo
Moderna Samlare är ett företag som erbjuder såväl rådgivningstjänster vid köp av konst, som uthyrningstjänster då en mer flexibel lösning efterfrågas. Moderna Samlare förfogar idag över en bank på ca. 900 konstverk. Merparten av de konstnärer de representerar är inköpta av Moderna Museet eller likvärdiga konstinstitutioner.

Företaget grundades 2011 av Karolina Bertorp och har idag kunder inom en rad branscher, från mindre kommunikationsbolag till större banker och ambassader. Bolaget har sitt fäste i Stockholm men har kunder i hela Sverige.  

Novi Real Estate


Marie Bucht, vd Novi Real Estate

Partnerlogo Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Ambitionen är att utveckla Novi Real Estate till en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden. 

Novi är latin för ny, och det passar oss. Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark.
Vi förvaltar 600.000 m2 uthyrbar yta till ett fastighetsvärde om ca 30 miljarder kronor. Tillgångarna består av kontors- och butikslokaler, hotell och bostäder i Stockholm City, centrala Göteborg, Malmö, Uppsala och Helsingborg.
Vi har ett brett nätverk, lokalt och nationellt, vilket resulterar i mer och bättre affärer, och vi erbjuder internationella aktörer en stark plattform för fastighetsinvesteringar i Sverige.

Rekomo


Sebastian God, COO, Rekomo Stockholm

Partnerlogo Rekomo har sedan i början på 90-talet försett svenska företag och organisationer med möbler och inredning. Med återanvändning och hållbarhet i fokus köper och säljer Rekomo tio-tusentals begagnade arbetsplatser årligen och bidrar till det cirkulära möbelflödet. Rekomo har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och en årlig omsättning på drygt 100 mkr vilket gör dom marknadsledande i sin nisch.

Vår affärsidé är enkel: Snygga, kvalitativa och hållbara möbler till ett bra pris. Genom att vi köper, säljer och köper tillbaka kontorsmöbler tänker vi på miljön. Det gör även våra kunder när de väljer att handla hos oss. Ett slutet kretslopp där vi återanvänder så mycket som möjligt utan att tumma på kvalitén.

Savills


Anders Nyström, CEO/Head of Property Management, Savills Sverige

Partnerlogo Savills är ett av världens ledande fastighetsrådgivningsföretag med 30 000 anställda i över 700 kontor spridda på mer än 60 länder runt om i världen. Savills i Sverige tillhandahåller bred expertis till både lokala och nternationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, corporate finance, värdering, analys och due diligence, uthyrning, fastighetsförvaltning och projektledning.
Tack vare våra medarbetares unika kombination av entreprenörsanda och specialistkompetens får våra kunder tillgång till fastighetsexpertis av högsta kvalitet. 

Serneke


Ola Serneke, Vd

Partnerlogo Serneke är en av Sveriges snabbast växande entreprenad- och projektutvecklingskoncerner och erbjuder heltäckande tjänster inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning. Sedan starten 2002 har Serneke utvecklats från ett lokalt entreprenadbolag till en dynamisk entreprenadkoncern med ca 900 anställda som på allvar tar positionen som utmanaren på marknaden för större bygg- och anläggningsentreprenader. Mellan 2002 och 2016 ökade intäkterna från 14 miljoner kronor till närmare 4 miljarder kronor, motsvarande en årlig tillväxt om drygt 50 procent. Sedan november 2016 är Serneke börsnoterade på Nasdaq Stockholms huvudlista.

Bolaget har sitt huvudkontor i Göteborg med lokalkontor från Malmö upp längs hela västkusten samt i Stockholm. Målet är att expandera ännu mer bland annat genom att fokusera på storstadsområdena Göteborg, Malmö och Stockholm. Serneke är nästa generation entreprenadföretag eftersom dom vågar tänka annorlunda och utmana konventioner. Serneke erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och ett modernare synsätt.
 

Stora Kontorsdagen 2017

Var: Grand Hotel (Spegelsalen), Stockholm

När: Torsdag den 9 november 2017, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Stora Kontorsdagen är ett helt nytt seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får följa med på djupdykningar i ett antal aktuella projekt samtidigt som vi får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se


Partners: