Image

Stora Kontorsdagen - 24 November 2022

Kontorsmarknaden förändras snabbt – så här hänger du med!

24 november 2022

Stora Kontorsdagen är den självklara mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för kontorsfastigheter. De slutliga vinnarna i Sveriges Snyggaste Kontor presenteras efter en omröstning på plats.


Anell

Partnerlogo

Annell står för ljuskvalitet, kompetens och engagemang. I samarbete med arkitekter, ljusplanerare och eltekniker deltar vi i utformningen av ljusmiljöer för arbete och fritid samt för god ljusarkitektur. Annell ägs av ljusdesigner Jim Collin och bröderna Staffan, Tomas och Jonas Annell som tillhör tredje generationen av en familj som arbetat inom svensk belysning i över 100 år.


Jonas Annell, VD/Försäljningschef

Afry

Partnerlogo

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.


Jonas Gustavsson, vd/koncernchef

Codesign

Partnerlogo

Vi gör så gott vi kan. Vårt verktyg är arkitektur. Det är ett multiverktyg som vi använder på massor av sätt. Vår verkstad heter Codesign.

Codesign Där i verkstadens vardagsrum med verktyget arkitektur pågår ett utforskande av hållbarhet. Vi, våra samarbetspartners och kunder håller på att fila på ett hållbarare samhälle, och ibland kommer det ut fantastiska saker från verkstaden som blir till samhällsnytta för många. Vi gör om gammalt till ogammalt, vi gör nya andra verktyg, vi frågar varför, ibland gör vi fel och då lär vi oss som mest. För 25 år sedan började vi. Vi har gjort fler än 500 projekt. Vårt verktyg har fått nya användningsområden. Vi filar på processer och skruvar på funktioner, ständigt intresserade av vad andra gör, tittandes över axeln, nyfiket och vetgirigt, med ett underfundigt leende eller ett öppenhjärtigt skratt.


Peter Ullstad, vd/grundare

Qicraft – Technogym

Partnerlogo

Att skapa mervärden i fastigheten genom att addera hälsa i erbjudandet är ett hållbart och attraktivt koncept! Vi hjälper företag och fastighetsägare att skapa hälsosamma fastigheter genom aktiva kontorsytor och företagsgym. Utifrån era behov och förutsättningar är vi med hela vägen, från idé till installation. Vi är kvalitet- och miljöcertifierade.

Qicraft är exklusiv distributör för Technogym och Nordens ledande partner inom träningslösningar och relaterade tjänster. I över 35 år har Technogym hjälpt människor leva hälsosammare, bli starkare och må bättre. Idag tränar över 50 miljoner människor världen över på Technogyms utrustning. Genom att nå ut till över 100 länder världen över fortsätter Technogym sprida och arbeta för ”The Wellness Lifestyle”.


My Allberg, Corporate Health Specialist

Colliers

Partnerlogo

Varje dag levererar Colliers experter rådgivning inom kommersiella fastigheter som ger exceptionella resultat och skapar bestående värden för våra kunder. Din framgång är vår framgång - vi är dedikerade till att skapa skräddarsydda lösningar som fungerar för dina unika behov och som överträffar dina förväntningar.


Daniel Gorosch, vd, Head of Capital Markets, Partner

Norem

Partnerlogo

Norem är ett konsultföretag med heltäckande tjänster i hela fastighetsprocessen. Vi är ett modernt företag med lång erfarenhet. Våra seniorkonsulter har mer än 30 års erfarenhet från fastighetsbranschen och besitter specialistkompetenser.


Pär Carlsson, vd, Senior Fastighetskonsult & Projektledare

Helio

Partnerlogo

Helio utvecklar nästa generations kontorshus med fokus på människor, aktiviteter, design, mat och hälsa. Idag finns bolaget på nio platser i Stockholm och Malmö samt har 65 anställda. Koncernen grundades 1998 och är en av pionjärerna inom coworking globalt. Dockworks, öppnar 2025, blir Helios tionde etablering i Sverige.


Patrik Åström, vd

Götessons

Partnerlogo

Götessons Design Group har samlat expertis inom ljudmiljö, kontorsmiljö samt möbel- och inredningsdesign. Varumärkena Götessons, Akustikmiljö, David Design, G-SIGN och det senaste tillskottet FROM har alla det gemensamma målet att bidra till den hållbara människan. Genom ett väl genomtänkt produktkoncept skapar vi funktionella och kreativa arbetsmiljöer. Inom koncernen använder vi varandras kompetenser inom respektive område. Ett exempel är Loop by Götessons – ett hållbarhetskoncept där vi återbrukar produkter och material cirkulärt om och om igen i stället för att bygga affären på traditionell och linjär konsumtion som börjar i en fabrik och slutar på en soptipp. Götesson Design Group ska nå tillväxt med ett mänskligt perspektiv och leva upp det gemensamma löftet ”Human design, human growth.”


Pernilla Lager, Sales Team Manager

Kinnarps

Partnerlogo

Kinnarps är den ledande svenska kontorsleverantören, specialiserad på kontorsmöbler och arbetsplatsinredningar för det samtida, kreativa kontoret. Företaget grundades i Kinnarp 1942 av Jarl och Evy Andersson som såg behovet av moderna, funktionella och vackra kontorsmöbler i det framväxande tjänstesamhället. I dag är vi en av Europas största kontorsleverantörer med kunder i cirka 40 länder. Vi erbjuder kontorsmöbler för alla typer av arbetsplatser: från öppna kontorslandskap, aktivitetsbaserade kontor och individuella kontorsrum till konferens, utbildnings- och möteslokaler, kaféer, restauranger och receptioner. Som ett komplement till våra kontorsmöbler har vi också kompletta sortiment för verksamheter inom skola, vård och omsorg. Tillsammans med kontorsinredningarna skapar de ett sömlöst helhetserbjudande som gör det möjligt att inreda hela projekt.


Ann Cederwall, Marknadsdirektör Kinnarps AB

Officeswap

Partnerlogo Det kostar för mycket att avsluta sitt hyreskontrakt. Så mycket att det inte blir av. Därför har vi skapat

OfficeSwapp. Vi sammanför hyresgäster som sitter fast i långa kontrakt som blivit en belastning. Genom vår matchnings- och överlåtelsetjänst hittar du snabbt ett kontor som passar er. För den lokal som är för stor för ett företag är perfekt för ett annat.


Ken Strand, vd/grundare

Strategisk Akitektur

Partnerlogo Som främsta rådgivande arkitekt skapar vi på

Strategisk Arkitektur mätbara, kännbara värden för våra kunder, alltid med människan i fokus. Vi börjar varje projekt med att lägga en strategisk grund om förutsättningar och behov. Så låt oss utforska dina visioner. I en nära dialog med dig som kund driver vi tillsammans projektet från idé till realitet.


Johanna Munck af Rosenschöld, vd

Stora Kontorsdagen 2022

Var: Grand Hôtel, Stockholm

När: 24 november, 09.00 - 16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:
Partners:

 


https://qicraft.se/


Film från tidigare event: