Stora Kontorsdagen 6 november

Stora Kontorsdagen

Kontorsmarknaden förändras snabbt – så här hänger du med!

Tisdag 6 november 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Stora Kontorsdagen är den självklara mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för kontorsfastigheter. Vinnarna i Sveriges Snyggaste Kontor presenteras.Partners

EY


Ingemar Rindstig, chef inom EY Real Estate Norden.

Partnerlogo

EY har cirka 13 000 medarbetare över hela världen som är specialiserade på fastighetsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom flertalet områden avseende fastigheter, som redovisning, revision, analys och värdering, fastighetsbeskattning, moms och taxering, transaktionsrådgivning och due diligence, finansiering och kapitalmarknad, hållbarhetsfrågor samt områden som fastighetsstrategi och förvaltningsorganisation.

Bland våra kunder finns fastighetsägare, förvaltare, lokalanvändare samt byggföretag och finansiärer.

Vi är ett av de största revisionsbolagen och reviderar 37 procent av fastighetsföretagen på Forbes Global 2000-listan.

Novi Real Estate


Marie Bucht, vd Novi Real Estate

Partnerlogo Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Ambitionen är att utveckla Novi Real Estate till en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden. Novi är latin för ny, och det passar oss.
Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark.
Vi förvaltar 600.000 m2 uthyrbar yta till ett fastighetsvärde om ca 30 miljarder kronor. Tillgångarna består av kontors- och butikslokaler, hotell och bostäder i Stockholm City, centrala Göteborg, Malmö, Uppsala och Helsingborg. Vi har ett brett nätverk, lokalt och nationellt, vilket resulterar i mer och bättre affärer, och vi erbjuder internationella aktörer en stark plattform för fastighetsinvesteringar i Sverige.

Serneke Group


Ola Serneke, Vd

Partnerlogo Serneke är ett nytänkande och expansivt entreprenadföretag verksamt inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning. Sedan starten 2002 har Serneke utvecklats från ett lokalt entreprenadbolag till en dynamisk entreprenadkoncern med över 1000 anställda som på allvar tar positionen som utmanaren på marknaden för större bygg- och anläggningsentreprenader. Engagerade medarbetare med en tydlig målbild och vision att utmana ledarna inom branschen är en av flera förklaringar till framgångarna. Mellan 2002 och 2017 ökade intäkterna från 14 miljoner kronor till 5,6 miljarder kronor. Sedan november 2016 är Serneke börsnoterade på Nasdaq Stockholms huvudlista.

Bolaget har sitt huvudkontor i Göteborg med ytterligare 13 kontor från Malmö till Uppsala. Målet är att expandera ännu mer, bland annat genom att fokusera på storstadsområdena Göteborg, Malmö och Stockholm. Serneke är nästa generation entreprenadföretag, de vågar tänka annorlunda och utmana normer. De erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och med ett modernare synsätt.
 

Moderna samlare


Karolina Bertorp, grundare Moderna Samlare


Anna Olesen, konstkonsult Moderna Samlare

Partnerlogo Moderna Samlare är ett företag som erbjuder såväl rådgivningstjänster vid köp av konst, som uthyrningstjänster då en mer flexibel lösning efterfrågas. Moderna Samlare förfogar idag över en bank på ca. 900 konstverk. Merparten av de konstnärer de representerar är inköpta av Moderna Museet eller likvärdiga konstinstitutioner.

Företaget grundades 2011 av Karolina Bertorp och har idag kunder inom en rad branscher, från mindre kommunikationsbolag till större banker och ambassader. Bolaget har sitt fäste i Stockholm men har kunder i hela Sverige.  

Wrkat


Suad Januzi, grundare Wrkat


Jonas Wenzel, medgrundare Wrkat

Partnerlogo Wrkat är ett Startupbolag från Göteborg och grundades av Suad Januzi och Jonas Wenzel hösten 2016. Med delningsekonomi som utgångspunkt ska vi hjälpa företag att dela arbetsplatser med varandra och skapa möten mellan människor. 
 
Hållbarhet är en central aspekt i vår affärsidé. Genom att dela arbetsplatser med varandra, nyttjar vi resurser på ett bättre sätt och framförallt skapar vi sociala interaktioner mellan människor. Vår vision är att få människor att känna sig som på hemmaplan var de än befinner sig och det förverkligar vi på bästa sätt genom att utveckla en gemenskap utan gränser.
 
Vi har nyligen lanserat vår digitala plattform där gäster och värdar enkelt går med utan någon kostnad. Med användarprofiler och omdömessystem stärker vi tillförlitligheten och sänker trösklarna för både värdar och gäster att upptäcka varandra.
 

Nespresso Professional


Minttu Väisänen, Managing Director

Partnerlogo Vi erbjuder kvalitativa kaffelösningar till alla yrkesgrupper; kontor, restauranger, caféer och hotell.
Nespressos unika koncept bygger på ett brett utbud av portionsförpackade kaffesorter som tillsammans med toppmoderna kaffemaskiner garanterar konsekvent, hög kvalitet - i varje kopp.
Vi på Nespresso Professional strävar efter att skapa den perfekta kaffeupplevelsen som ska bidrar till både medarbetares och kunders trivsel vilket leder till ökad produktivitet och lönsamhet hos företag. Med våra många kaffevariationer finns det en kaffe för varje tillfälle och smak och alla kan välja sin personliga kaffefavorit. 
Vårt omfattande miljöprogram Nespresso AAA Sustainable QualityTM Program hjälper över 70.000 kaffeodlare att odla kaffe av högre kvalitet genom långsiktigt hållbara metoder. Nespresso AAA Sustainable QualityTM Program grundades 2003 i samarbete med den oberoende miljöorganisationen Rainforest Alliance.
 

Stora Kontorsdagen 2018

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: Tisdag den 6 november 2018, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får följa med på djupdykningar i ett antal aktuella projekt samtidigt som vi får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se


Huvudsponsor:
Prissponsor:
Partners:


Film från det senaste eventet: