Image

Lokalmarknadsdagen - 26 Augusti 2020

26 augusti

Ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad, nuläge, framtida affärsmöjligheter och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen som arrangeras i samarbete med Business Region Göteborg.


Lindahl

Partnerlogo

Lindahl är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatfirmor, med kontor i sex av Sveriges största städer. Vi är en fullservicebyrå med en rad olika spetskompetenser. Som en bekräftelse på att vi levererar utifrån våra klienters högt ställda krav erhöll vi nyligen då vi mottog Stora klientpriset i analysföretaget Regis stora klient- och framtidsstudie Årets Advokatbyrå 2018.


Jon Fägerquist, advokat och delägare på Lindahl i Göteborg.

Hogia

Partnerlogo

Hogia Fastighetssystem är en komplett lösning för fastighetsbranschen. Automatiken förenklar och med integrerade lösningar för ekonomisk och teknisk förvaltning, redovisning och lön/HR har du hela verksamheten samlad i ett effektivt flöde.
Elektronisk fakturahantering minimerar pappersarbete och ger full koll på fakturorna från start till mål. Med automatisk beräkning av den begränsade avdragsrätten, direkt i fakturasystemet, slipper fastighetsbolag som har uthyrning med olika momssatser tidsödande manuell beräkning.
Vår affärsidé bygger på att hjälpa företag att utvecklas. Vi har därför försäkrat oss om att vi har djup kunskap om de utmaningar som finns inom olika branscher och erbjuder kunnig personlig support och skräddarsydda utbildningar och konsultationer.


Kameo

Partnerlogo

Kameo erbjuder lånebaserad crowdfunding där fastighetsutvecklare och entrepenörer tilldelas möjligheten att verkställa fastighetsprojekt och utveckla sina företag – vilket blir möjligt genom investeringar från registrerade långivare på Kameo. Bolaget grundades 2014 och har idag kontor i Sverige, Norge och Danmark. Kameo vill förbättra den finansiella marknaden genom att inkludera fler människor samt skapa en mötesplats för företag och investerare i Skandinavien. Vår ambition är att skapa möjligheter för företag att utvecklas samt erbjuda låntagare säkra investeringar.


Brill Ivarson, kreditanalytiker, Kameo

Colliers

Partnerlogo

Colliers International är globalt ledande inom fastighetsrådgivning. Kommersiella lokaler och fastigheter är vår expertis vare sig det gäller kontor, lager-och industri eller handel. Colliers i Sverige ingår i Colliers International Group Inc. med fler än 16 300 anställda på 502 kontor i 67 länder. I Sverige arbetar drygt 30 drivna rådgivare, analytiker och marknadsförare på kontoren i Stockholm och Göteborg.
Colliers vet hur viktigt det är med lokal expertis. Men genom att ingå i en global organisation kan Colliers även ge sina kunder en heltäckande marknadskunskap och insyn i globala trender inom fastighetsmarknaden. Med expertis och entreprenörsanda får fastighetsägare hjälp med sälj-och köprådgivning, uthyrning och förvaltning. Colliers har experter inom marknaderna Kontor, Handel och Industri & logistik. Välkomna fastighetsägare, lokalsökare och investerare.


Dan Törnsten, vd, Colliers.

Lokalmarknadsdagen 2020

Var: Clarion Hotel Post, Göteborg

När: 26 augusti, 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms.

Du anmäler dig till seminariet här.
 

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Lokalmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Business Region Göteborg. Fastighetssverige och lokalnytt.se arrangerar även seminarierna Fastighetsmarknadsdagen Östergötland, Fastighetsmarknadsdagen Uppsala, Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering, Fastighetskvinnan, Stora Kontorsdagen (med tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor), Stora Bostadsdagen, Stora Retaildagen, Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning och Fastighetsmarknadsdagen Skåne. 

Här kan du läsa om eventet våren 2020.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se


Arrangeras i samarbete med:


Partners:

 Filmen från senaste upplagan av Lokalmarknadsdagen här: