Image

Lokalmarknadsdagen - 26 augusti 2021

26 Augusti 2021

Ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad, nuläge, framtida affärsmöjligheter och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.


Tosito

Partnerlogo

Det viktigaste för oss är att göra det lätt för våra kunder och hyresgäster att trivas och må bra. Vi har stort fokus på personligt engagemang, hög service och hållbar utveckling. Vårt mål är att bidra till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling genom att skapa platser och områden som människor vill bo i, arbeta i och besöka. Vårt hjärta finns i Jönköping men vi utvecklar även bostadsprojekt i Göteborg och Linköping.


Tommy Fritz, VD Tosito AB

Uni3

Partnerlogo

Uni3 är varumärkesnamnet för industrikoncernen Geelys nya fastighetsprojekt på Lindholmen där ”East meets west”. Uni3 är ett öppet campus som när det står klart kommer omfatta 105 000 kvadratmeter lokaler, varav en stor del är dedikerat för externa hyresgäster som vill lokalisera sig i Sveriges absolut hetaste utvecklingskluster i direkt anslutning till både storbolag som Ericsson, AB Volvo och inte minst Geelys egna nya bolag, men också små startups inom AI, Fintech och Smart Cities. Som hyresgäst och partner i Uni3 får du tillgång till inspirerande lokaler både att arbeta och mötas i, med ett internationellt utbud av kompetenser, restauranger och medlemsklubbskoncept av olika slag. Campuset som började byggas 2018 är redan idag hem för drygt 1000 personer och till sommaren går flyttlasset till den hittills största färdigställda byggnaden som förutom kontor också har eventytor och konferenslokaler. Allt inom ett stenkast från centrum och med möjligheter att ta sig till campuset med färja, buss, spårvagn, bil eller cykel. Uni3 campuset utvecklas och drivs av Geely Innovation Centre Management AB och affärsutvecklingsansvariga Magnus Koch och Angelica Adolfsson är tillgängliga för att diskutera möjligheter. För mer info om Uni3, besök www.uni3.com


Magnus Koch, chef för affärsutveckling, Uni3 by Geely

Göteborg Energi

Partnerlogo

Göteborg Energi är mer än ett vanligt energibolag. Vi är göteborgarnas eget energibolag och ägs av Göteborgs Stad. Förutom att skapa hållbara och trygga lösningar inom energi och stadsfiber så jobbar vi också för ett större mål – ett hållbart Göteborg. Det handlar om förnybar energi, smarta system och energieffektiva lösningar för boende, företag och transporter. Göteborg står inför en omfattande stadsutveckling med massor av spännande utmaningar och tillsammans med våra kunder vill vi gå längst fram i utvecklingen för en mer hållbar stad.


Lars Edström, VD Göteborg Energi Nät AB

Elof Hansson Fastigheter

Partnerlogo

Elof Hansson Fastigheter är ett ungt fastighetsbolag med basen i Göteborg. Bolaget bygger på över 120 års tradition av att se och ta vara på affärsmöjligheter. Vi investerar i, utvecklar, äger och förvaltar, i huvudsak kommersiella fastigheter samt investerar i nya projekt. Ett av våra utvecklingsprojekt är Masthuggskajen i Göteborg där vi tillsammans med andra aktörer skapar en ny urban miljö med bostäder, kontor och kontorsprojektet Global Business Gate. Global Business Gate tar plats i stadens nya centrum, på en ny halvö vid Masthuggskajen. Här sammanförs företag och organisationer som aktivt bidrar med kunskap och utveckling av hållbara internationella affärer. Global Business Gate blir ett nav av mötesplatser, inspirations- och coworkingytor. Läs mer på globalbusinessgate.se.


Lennart Hedström, VD Elof Hansson Fastigheter

Dyno Robotics

Partnerlogo

Dyno Robotics är experter inom robotik, AI och VR. Den tekniska utveckling går väldigt fort inom dessa områden, och vi hjälper er att ta del av alla värdefulla möjligheter som finns. Vi skapar specialanpassade tekniska lösningar med till exempel sociala robotar, digitala tvillingar och alla tänkbara autonoma AI-system.

Vi består av robotforskare, ingenjörer och designers med rötter i Linköpings universitet. Vi jobbar för att snabba på processen att få tekniska innovationer ut på marknaden och skapa värdefulla applikationer. Genom ett stort fokus på att få tekniken att fungera i samspel med människan hjälper vi er att digitalisera er verksamhet. Vår vision är att hjälpa människor slippa monotont och slitsamt arbete och frigöra tid för värdeskapande arbete.


Jeff Pertot, CCO, Dyno Robotics

Lokalmarknadsdagen 2021

Var: Clarion Hotel Post, Göteborg

När: 26 augusti, 09.00–16.00

Pris:   5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet.)

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Lokalmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News, som även arrangerar mötesplatserna Fastighetsmarknadsdagen Östergötland, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning, Fastighetskvinnan, Stora Kontorsdagen (med tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor), Stora Bostadsdagen, Stora Retaildagen, Fastighetsmarknadsdagen Jönköping, Fastighetsmarknadsdagen Borås och Fastighetsmarknadsdagen Skåne. 

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Medarrangör:Partners:

 


Se film från en tidigare upplaga av Lokalmarknadsdagen: