Lokalmarknadsdagen 2019

Lokalmarknadsdagen 2019

Tisdag 27 augusti 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad, nuläge, framtida affärsmöjligheter och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen som arrangeras i samarbete med Business Region Göteborg.Lindahl


Jon Fägerquist, advokat och delägare på Lindahl i Göteborg.

Partnerlogo

Lindahl är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatfirmor, med kontor i sex av Sveriges största städer. Vi är en fullservicebyrå med en rad olika spetskompetenser. Som en bekräftelse på att vi levererar utifrån våra klienters högt ställda krav erhöll vi nyligen då vi mottog Stora klientpriset i analysföretaget Regis stora klient- och framtidsstudie Årets Advokatbyrå 2018.
 

Västprojekt

Partnerlogo

Västprojekt AB drivs av Martin Magnusson, Milad Jafaei och Robert Eriksson. Samtliga med god erfarenhet av fastighetsutveckling. Västprojekt AB har idag ett engagemang i strax över 30 st fastighetsprojekt där vi tillsammans med andra aktörer driver detaljplaner samt utvecklar markområden och befintliga fastigheter.

Västprojekt driver sina projekt i samarbete med andra aktörer och kan därmed med en liten och effektiv organisation klara av även större projekt. Via delägarskap/joint-ventures med såväl investerare och byggnadsentreprenörer skapas ekonomiska förutsättningar för att äga och driva projekt. 

Inom vår organisation kan vi tillhandahålla koncept med olika upplåtelseformer. Vi har kunskap om såväl friköpta småhus, hyresrätter, bostadsrätter, ägarlägenheter och kooperativ hyresrätt.


Lokalmarknadsdagen 2019

Var: Clarion Hotel Post, Göteborg

När: Tisdag 27 augusti 2019, 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms.
Boka tidigt-rabatt: Gå 4 för 3!
Gäller t.o.m. 14 juni.
Ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan. 

Du anmäler dig till seminariet här.
 

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Lokalmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Business Region Göteborg. Fastighetssverige och lokalnytt.se arrangerar även seminarierna Fastighetsmarknadsdagen Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Fastighetsmarknadsdagen Uppsala, Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering, Fastighetskvinnan, Stora Kontorsdagen (med tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor), Stora Bostadsdagen och Fastighetsmarknadsdagen Öresund. 

Här kan du läsa om eventet våren 2019.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Arrangeras i samarbete med:
 


Partners:

 


Se filmen från senaste upplagan av Lokalmarknadsdagen här: