Image

Lokalmarknadsdagen - 25 augusti 2022

Branschens egna mötesplats i Göteborg

25 Augusti 2022

Ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad, nuläge, framtida affärsmöjligheter och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.
Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.


Vinge

Partnerlogo

Vinge är en av Nordens ledande advokatbyråer, med omkring 500 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Bryssel. Tillsammans med dig skapar vi framgång genom långsiktigt hållbar affärsjuridisk rådgivning och drivkraften i att tänka nytt.


Anders Heintze, delägare, advokat

Norem

Partnerlogo

Norem är ett konsultföretag med heltäckande tjänster i hela fastighetsprocessen. Vi är ett modernt företag med lång erfarenhet. Våra seniorkonsulter har mer än 30 års erfarenhet från fastighetsbranschen och besitter specialistkompetenser.


Pär Carlsson, vd, Senior Fastighetskonsult & Projektledare

Colliers

Partnerlogo

Varje dag levererar Colliers experter rådgivning inom kommersiella fastigheter som ger exceptionella resultat och skapar bestående värden för våra kunder. Din framgång är vår framgång - vi är dedikerade till att skapa skräddarsydda lösningar som fungerar för dina unika behov och som överträffar dina förväntningar.


Daniel Gorosch, vd, Head of Capital Markets, Partner

Delphi

Partnerlogo

Delphi är en progressiv affärsjuridisk advokatbyrå med erkända specialister inom de flesta av affärsjuridikens områden. Vi är totalt cirka 200 medarbetare, varav ungefär 150 jurister. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Norrköping.


Anders Hulegårdh, partner, advokat

Rstudio

Partnerlogo

Rstudio är ett arkitektkontor med specialkompetens inom kommersiella programfrågor i synnerhet inom handel och stadsplanering. Genom den specifika kunskapen i kombination med övergripande målsättningar i hållbar utveckling är vi med och skapar socialt, ekonomiskt och miljömässigt bärkraftiga projekt som skapar värden för alla stadens medborgare och för våra uppdragsgivare.


Sofia Andersson, vd, arkitekt MSA, partner, BREEAM AP

GoCo

Partnerlogo

GoCo Health Innovation City är ett joint venture mellan Next Step Group och Vectura Fastigheter med fokus på hälsa, medicinsk utveckling och digitalt entreprenörskap.


Jacob Torell, vd, Next Step Group

Wester + Elsner

Partnerlogo

Wester+Elsner arkitekter arbetar med arkitektur och utveckling i alla skalor, från den känsliga detaljskalan i inredningsprojekt, till enskilda byggnader och stora integrerade stadsmiljöer. Vi har kontor i Stockholm och Göteborg med ett 50-tal medarbetare med olika bakgrunder och specialkunskaper.


Ivar Kandell, arkitekt SAR MSA, delägare, gruppansvarig

Panreal

Partnerlogo

Panreal är en partnerägd finansiell rådgivare som erbjuder kvalificerad rådgivning och projektledning vid bolagsöverlåtelser på den svenska fastighetsmarknaden.


Axel Edwall, grundare

GAJD Arkitekter

Partnerlogo

GAJD Arkitekter arbetar för en god och hållbar utveckling som har sin utgångspunkt i den befintliga miljön. Vi jobbar med stort engagemang och kompetens i nära samråd med våra uppdragsgivare. Våra uppdrag spänner över ett brett arbetsfält med ny- och ombyggnadsprojekt, fysisk planering, hyresgästanpassningar och inredning. Vi arbetar även med fastighetsutveckling och förvaltningsrelaterade uppgifter.


Gertrud Gudmundson, Arkitekt SAR / MSA, Delägare

Göteborg Energi

Partnerlogo

Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber, jobbar vi också för ett större mål; ett hållbart Göteborg.


Hedvig Aspenberg, Avdelningschef, Stadsutveckling

Bengt Dahlgren

Partnerlogo

Bengt Dahlgren är ett privatägt teknikkonsultföretag inom samhällsbyggnad. Vi tillhandahåller kvalificerade ingenjörer inom installation, brand & risk, bygg & fastighet och energi & miljö. Vi är även certifierade enligt ISO 14001 och 9001.Vår breda kompetens och vårt stora utbud av tjänster gör att vi kan erbjuda kundnära helhetslösningar genom hela processen. Vi hjälps åt att utveckla spetskompetens för våra kunder, som teknikkonsulter strävar vi efter att göra det svåra enkelt.


Anna Nivala, VD Bengt Dahlgren Göteborg

Lokalmarknadsdagen 2022

Var: Clarion Hotel Post, Göteborg

När: 25 augusti, 09.00–16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se
 

Arrangörer:Medarrangör:


Partners:Se film från en tidigare upplaga av Lokalmarknadsdagen: