Image

Lokalmarknadsdagen - 8 Oktober 2020

8 oktober

Ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad, nuläge, framtida affärsmöjligheter och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen som arrangeras i samarbete med Business Region Göteborg.


Medverkande uppdateras löpnade – håll utkik!

Erik Blix, moderator

Erik Blix, moderator

Erik Blix är en av Sveriges mest erfarna programledare och moderatorer. Han är en lyhörd intervjuare och debattledare, med en personlig och professionell stil där pålästhet kombineras med spontanitet och humor. Han utsågs 2018 av Sveriges radiolyssnare till Årets manliga programledare i radio för sitt programledarskap i P4 Extra - Sveriges största radioprogram - och satirprogrammet Public Service i P1. Erik Blix är en uppskattad och frekvent använd moderator på Fastighetssveriges seminarium.
Bild: Mathias Alm/Sveriges Radio
Marie Bucht

Marie Bucht

Marie Bucht är vd för Novi Real Estate. Hon var dessförinnan på Headlight International där hon arbetade med executive search inom fastighetsbranschen. Hon har också erfarenhet från olika ledande befattningar på Skanska, NCC och Newsec.
Jens Engwall

Jens Engwall

Jens Engwall är en av de tyngsta profilerna i den svenska fastighetsbranscen. Han är vd för Nyfosa som noterades på Stockholmsbörsen i slutet av 2018 då bolaget knoppades av från Hemfosa, som Engwall var vd för och som han startade 2009. Han har även varit vd för Kungsleden och vice vd för BPA Fastigheter.
Yvonne Sörensen Björud

Yvonne Sörensen Björud

Yvonne Sörensen Björud arbetar som vd på United Spaces sedan februari 2019, efter att det köptes av Castellum. Hon har sedan tidigare erfarenhet av ledande positioner på flera framgångsrika företag inom besöksnäringen och kommer senast från egen verksamhet.
Axel Josefson

Axel Josefson

Axel Josefson är sedan årsskiftet kommunstyrelsens ordförande i Göteborg. Han är även gruppledare för Moderaterna i staden. Han är systemvetare i grunden och har en bakgrund inom SKF. Han har suttit i kommunfullmäktige sedan 2018, tidigare varit biträdande kommunråd i Göteborg och suttit i trafiknämnden och byggnadsnämnden.
Ulf Wagner

Ulf Wagner

Ulf Wagner är stjärnkrögaren med närmare 50 års erfarenhet av branschen, där han samlat på sig erfarenheter från fantastiska restauranger som Grythyttan, Park Avenue, Göstas, The Place, Fiskekrogen, Basement m.fl. med nuvarande position som krögare på Sjömagasinet.
Jonas Attenius

Jonas Attenius

Efter 26 år som byggnadssnickare blev Jonas Attenius socialdemokratiskt kommunalråd 2016. Sedan dess har han framförallt arbetat med jobbpolitik, välfärdspersonalens villkor och upphandlingsfrågor. Nyligen valdes han till gruppledare för Socialdemokraterna i Göteborgs kommunstyrelse.
Lena Lid Falkman

Lena Lid Falkman

Lena Lid Falkman är forskare vid Handelshögskolan i Stockholm och lektor i arbetslivsvetenskap vid Karlstad Universitet. Hennes fokus är ledarskap, organisation och kommunikation och hennes doktorsavhandling fick pris i både Europa och USA. Hon är utsedd till en av Sveriges 100 häftigaste forskare av Vetenskap & Allmänhet. De senaste tio åren har Lena forskat om framväxten av moderna kontor och arbetssätt med projekt som Framtidens Kontor, finansierat av Vinnova. Hon är en ofta inbjuden föreläsare till konferenser, myndigheter och företag om digitalisering, självledarskap och ledarskap i det moderna arbetslivet. 
Fredrik Ottosson

Fredrik Ottosson

Fredrik Ottosson arbetar som regionschef på Hufvudstaden. Han har många års erfarenhet av olika chefsroller med tjänster som samhällsbyggnadschef och fastighetschef på Halmstads kommun, kontorschef på Sweco Projektledning samt projektledare inom fastighetsutveckling på både Humlegården och Hufvudstaden.
Camilla Nyman

Camilla Nyman

Camilla Nyman är sedan 2018 chef för Elite Hotels i Göteborg. Hon arbetade dessförinnan i nästan 18 år på Göteborg & Co, de sista sex åren som vd. Hon är utbildad civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg och har även haft ledande roller inom Radisson SAS och Sheraton.
Peter Wiman

Peter Wiman

Peter Wiman är analyschef på Savills, där han har arbetat sedan 2005. Han arbetade dessförinnan på EY. Utöver analysfrågor och generell fastighetsrelaterad rådgivning har han en bred erfarenhet av fastighetsvärdering samt förvärvsrådgivning och due diligence och har varit delaktig i ett antal större transaktioner på den svenska marknaden. Han är auktoriserad fastighetsvärderare av Samhällsbyggarna samt RICS och har en MSc från KTH.
Heidi Chard

Heidi Chard

Heidi Chard är Associate Director på Colliers International. Hon har en kandidatexamen i fastighetsvetenskap och arbetar med Corporate Solutions i Stockholm. Hon har en gedigen erfarenhet och kunskap om fastighetsmarknaden. Tidigare har Heidi arbetat med lokalförsörjningsfrågor i Huddinge kommun och innan dess nästan 10 år som fastighetsmäklare varav de sista åren som kontorschef. Heidi är svensk-kanadensisk medborgare och har förutom sin examen i fastighetsvetenskap även studerat media-och kommunikationsvetenskap i Bordeaux och Lund samt management och marknadsföring i Hobart, Australien.
Henrik Kant

Henrik Kant

Henrik Kant är sedan 2018 stadsbyggnadsdirektör i Göteborgs stad. Han är utbildad civilingenjör från Chalmers och har även en högskoleingenjör i fysisk planering från högskolan i Gävle. Han har jobbat inom Göteborgs stad i 20 år.
Mattias Malmberg

Mattias Malmberg

Mattias Malmberg har jobbat i finansbranschen sedan 1999, bland annat inom corporate finance och på investmentbolag. Sedan 2006 så har han jobbat med Swedbanks största fastighetskunder. De första fem åren var han kundansvarig för ett flertal både noterade och icke noterade kunder. Sedan dess så är Mattias Malmberg ansvarig för originering och strukturering av fastighetskrediter i Sverige, Norge och Finland. 
Henrik Einarsson

Henrik Einarsson

Henrik Einarsson är avdelningschef på Etablerings- och investeringsavdelningen på Business Region i Göteborg. Han var tidigare konsult för Temaplan AB och har varit forskningsassistent på Internationella Handelshögskolan i Jönköping.

Patrik Andersson

Patrik Andersson

Patrik Andersson är sedan 2010 vd för Business Region Göteborg. Han är utbildad ekonom och startade sin yrkesbana inom finanssektorn 1991. Han har tidigare bland annat varit bankchef på Swedbank i Göteborg.
Pernilla Hallin

Pernilla Hallin

Pernilla Hallin arbetar som partner inom corporate finance på Catella. Innan dess var hon director på CBRE och har arbetat med transaktioner i seniora roller i över tio år. Hon har en examen från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet.
Alexander Steen

Alexander Steen

Alexander Steen är partner på Catella, tidigare rådgivare på samma företag. Dessförinnan investeringsanalytiker på JLL och säljare på TeliaSonera. 

Lokalmarknadsdagen 2020

Var: Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

När: 8 oktober, 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms.

Boka tidigt-rabatt: Gå 4 betala för 3!
Ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan.
Erbjudandet gäller t.o.m 14/8 vid anmälan av fyra personer.

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Lokalmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Business Region Göteborg. Fastighetssverige och lokalnytt.se arrangerar även mötesplatserna Fastighetsmarknadsdagen Östergötland, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning, Fastighetskvinnan, Stora Kontorsdagen (med tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor), Stora Bostadsdagen, Stora Retaildagen, Fastighetsmarknadsdagen Jönköping, Fastighetsmarknadsdagen Borås och Fastighetsmarknadsdagen Skåne. 

Här kan du läsa om eventet våren 2020.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

 

Arrangeras i samarbete med:


Partners:

Filmen från senaste upplagan av Lokalmarknadsdagen här: