Lokalmarknadsdagen 2018

Lokalmarknadsdagen 2018

Torsdag 30 augusti 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad, nuläge, framtida affärsmöjligheter och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen som arrangeras i samarbete med Business Region Göteborg.Medverkande - fylls på allt eftersom programmet blir klart!

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman har arbetat som journalist inom radio och tv, och var under flera år marknads- och kommunikationschef på Capgemini, ett av världens största it- och managementkonsultföretag. Hon har också grundat en kommunikationsbyrå som bland annat hjälpte kunderna med strategiska kommunikationsfrågor. 
Per Frisack

Per Frisack

Expertkommentator
Per Frisack är managing partner på advokatfirman Lindahl. Han hjälper klienter i fastighetsrättsliga frågor och ingår i Lindahls kompetensgrupp för tvistelösning och processer. Jurist från Göteborgs universitet. 
Marie Bucht

Marie Bucht

Expertkommentator och moderator för spår A
Marie Bucht är vd för Novi Real Estate. Tidigare Headlight International AB där hon arbetat med executive search inom fastighetsbranschen. Erfarenhet från olika ledande befattningar på Skanska, NCC och Newsec.

Patrik Andersson

Patrik Andersson

Patrik Andersson är sedan 2010 vd för Business Region Göteborg. Han är utbildad ekonom och startade sin yrkesbana inom finanssektorn 1991. Han har tidigare bland annat varit bankchef på Swedbank i Göteborg.
Magnus Kårestedt

Magnus Kårestedt

Magnus Kårestedt är vd för Göteborgs Hamn. Han har studerat företagsekonomi vid Göteborgs Universitet och jobbade tidigare på Wirsbo samt Uponor AB där han var vd.
Sven-Olof Johansson

Sven-Olof Johansson

Sven-Olof Johansson är grundare av, storägare i och vd för fastighetsbolaget FastPartner. Han har styrelseposter i bolag som Autoropa, NCC AB och Allenex AB.
Karl de Fine Licht

Karl de Fine Licht

Karl de Fine Licht är doktor i Praktisk filosofi och arbetar med kursutveckling och kompetensutveckling på temat "teknik och etik" samt håller kurser på grundläggande och avancerad nivå inom samma område. Verksam bland annat på RISE (Research Institutes of Sweden).
Åsa Swan

Åsa Swan

Åsa Swan arbetar på Älvstranden Utveckling AB med stadsutvecklingsfrågor inom Älvstaden. Åsa har erfarenhet inom stadsutveckling från tidigare roll som planchef på Stadsbyggnadskontoret samt från arbete med detaljplanering, bygglov samt som projekterande arkitekt. Hon har arkitektutbildning från Chalmers, Göteborg.
Mats Granér

Mats Granér

Mats Granér arbetar som analyschef på Västra Götalandsregionen. Innan dess jobbade han under åren 2003-2004 som analytiker på Institutet för tillväxtpolitiska studier, och dessförinnan som kansliråd under 4 år på Näringsdepartementet.  
Cecilia Fasth

Cecilia Fasth

Cecilia Fasth är vd på Castellum väst. Tidigare vd på Eklandia Fastighets AB och dessförinnan vd för Sverigehuset. Hon har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och har tidigare varit verksam både nationellt och internationellt inom Skanska. 
Sharam Rahi

Sharam Rahi

Sharam Rahi är vice vd på Balder, där han har arbetat sedan 2005. Han kom till Sverige som flykting från Iran som 15-åring. Innan han gick in i fastighetsbranschen var han bland annat stå upp-komiker - och hade ett eget tv-program på SVT - och drev kafé i Göteborg.
Marina Fritsche

Marina Fritsche

Marina Fritsche är regionchef för Wallenstam i Göteborg. Marina har arbetat på Wallenstam sedan 2006 och har flera års erfarenhet inom olika chefspositioner. Hon har en civilingenjörsexamen från Chalmers Tekniska Högskola.
Kevin Mofid

Kevin Mofid

Kevin Mofid är sedan några år Head of Industrial Research på Savills i London. Han har sedan tidigare flera års erfarenhet som Associate Director på BNP Paribas Real Estate.
Anna-Maria Fuxén

Anna-Maria Fuxén

Anna-Maria Fuxén är vd för GoCo Gothenburg sedan oktober 2017. Hon hr sedan tidigare flera års erfarenhet som partner hos Texar AB och HealSafe Interiör AB. Hon har en examen som civilekonom från Lunds universitet.
Björn Siesjö

Björn Siesjö

Björn Siesjö blev år 2012 stadsarkitekt i Göteborg, den förste på posten sedan 1999. Han flyttade till Göteborg 1983, utbildade sig till arkitekt på Chalmers och tog examen 1992. Han var en av grundarna av Kanozi arkitekter 2001, och var vd för företaget mellan 2008 och 2011.
Henrik Kant

Henrik Kant

Henrik Kant tillträdde tidigare i år posten som stadsbyggnadsdirektör i Göteborgs stad. Han är utbildad civilingenjör från Chalmers och har även en högskoleingenjör i fysisk planering från högskolan i Gävle. Han har jobbat inom Göteborgs stad i 20 år, de senaste fyra åren som förvaltningsdirektör på Kretslopp och vatten.
Tor Borg

Tor Borg

Tor Borg är nordisk research-chef för JLL. Han har en magisterexamen i nationalekonomi från Lunds universitet och var tidigare chefsekonom på SBAB Bank. Han har även arbetat för Sveriges Riksbank och Folksam kapitalförvaltning.

Pernilla Hallin

Pernilla Hallin

Pernilla Hallin arbetar som partner inom corporate finance på Catella. Innan dess var hon director på CBRE och har arbetat med transaktioner i seniora roller i över tio år. Hon har en examen från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet.
Mattias Nyström

Mattias Nyström

Mattias Nyström är sedan 2017 Chief Digital Officer på Castellum. Han har lång erfarenhet från arbete med digitaliseringsfrågor ur olika perspektiv från sin position som medgrundare till affärsutvecklingsbyrån Great Works med kunder som SAS, Pernod Ricard och Danske Bank.
Kent Persson

Kent Persson

Kent Persson är samhällspolitisk chef på Heimstaden. Han var tidigare partisekreterare för Moderaterna. Kent Persson var tidigare seniorkonsult och rådgivare för Burson-Marsteller. Han har också varit kommunalråd i Örebro och har över 20 års erfarenhet av strategisk rådgivning, organisationsutveckling och politik.
Laura Stål

Laura Stål

Laura Stål arbetar som arkitekt på Liljewall Arkitekter och har de senaste tolv åren förfogat över ett flertal positioner samt projekt. Hon har berikat sin spetskompetens inom kommersiell arkitektur med att alstra allt från kultiverade butikskoncept till att projektera nybyggnationer av kvarter inom handel och kontor.
Kristoffer Kruse

Kristoffer Kruse

Kristoffer Kruse är regionchef på Tenant & Partner sedan 2014 med ansvar för marknaderna i Göteborg och Malmö. Tenant & Partner arbetar med hyresgästrelaterad rådgivning inom områden som hyresgästrepresentation, omlokalisering, förhandling samt flyttprojektledning.
Christina Nyman

Christina Nyman

Christina Nyman är prognoschef på Handelsbanken. Hon kom till Handelsbanken i september 2017 och har tidigare arbetat på Sveriges Riksbank under flera år. Masterexamen från Stockholms Universitet. 
Mikael Granath

Mikael Granath

Mikael Granath är sedan starten 2011 vd för Willhem, ett bolag han även tog initiativet till. Han är civilekonom i grunden och har sedan 1996 varit vd för olika bostadsbolag; Halmstads Fastighets AB, Graflunds och Din Bostad.

Lokalmarknadsdagen 2018

Var: Elite Park Avenue, Kungsportsavenyen 36, Göteborg

När: Torsdag 30 augusti 2018, 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 4495 kronor exkl. moms.

Du anmäler dig till seminariet här.
 

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Lokalmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Business Region Göteborg. Fastighetssverige och lokalnytt.se arrangerar även seminarierna Fastighetsmarknadsdagen Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Fastighetsmarknadsdagen Uppsala, Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering, Fastighetskvinnan, Stora Kontorsdagen (med tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor), Stora Bostadsdagen och Fastighetsmarknadsdagen Öresund. 

Här kan du läsa om 2017 års event.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Arrangeras i samarbete med:
 


Partners:


Se filmen från 2018 års event här: