Image

Lundbergs dotter tar över

Karriär Louise Lindh tar vid årsskiftet över som vd på Fastighets AB LE Lundberg.


Lundbergs skapar hyresrätter i Linköping

Bostäder Lundbergs har beslutat att bygga 374 bostäder inom kvarteret Elitseglaren 1 i Linköping.


Lundbergs tar full kontroll över Gårdakvarter

Transaktioner Lundbergs köper en fastighet av Platzer i norra Gårda och får därmed rådighet över hela kvarteret, där man tänker sig ett större kontorsprojekt.


Lundbergs köper mark för bostadsutveckling i Linköping

Transaktioner Lundbergs köper mark vid Garnisonsområdet i Linköping av NCC och planerar att bygga 400 nya lägenheter i kvarteret Södra Ekkällan.


Lundbergs köper för 325 miljoner

Transaktioner Lundbergs köper en fastighet på Birger Jarlsgatan i Stockholm för 325 miljoner kronor.


Branschen riktar skarp kritik mot Företagsskattekommittén

Juridik För att få i gång investeringar i nya hyresrätter vore en översyn av beskattningen motiverad. I stället lanserar Företagsskattekommittén ett förslag som ytterligare diskriminerar hyresrätter som upplåtelseform, skriver representanter för sju bostadsföretag på Svd Debatt.


Lundbergs köper i Göteborg – planerar stort kontorsprojekt

Transaktioner Fastighets AB LE Lundberg köper en fastighet i Gårda – syftet är att skapa möjlighet för en större kontorsbyggnad.
- Vi ska inleda diskussioner med Göteborgs stad, men tittar man på vad som finns i närområdet så känns det möjligt med ett hus på kanske 15 våningar, 20 000 – 30 000 kvadratmeter, säger vd Peter Whass till Fastighetssverige.


Lundbergs utser ny projektutvecklingschef

Karriär Mattias Markström har tillträtt tjänsten som projektutvecklingschef på Lundbergs. Han kommer ingå i ledningsgruppen och även tillträda tjänsten som vd för Byggnads AB L E Lundberg.


Lundbergs köper på Kungsholmen

Transaktioner Lundbergs köper en kontorsfastighet, omfattande 1 850 kvadratmeter, östra Kungsholmen i Stockholm av Afa Fastigheter.


Succé för Fastighetsmarknadsdagen
i Östergötland

Event På onsdagen genomförde Fastighetssverige, systermagasinet Lokalnytt, Nulink och näringslivskontoret i Norrköping den första upplagan av Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland. - Vi är väldigt nöjda, och siktar nu på ett ännu bättre event år 2014, säger Fastighetssveriges vd Rolf Andersson.

”IT-sektorn tar nästa steg”

Event I kontorspanelen på Fastighetsmarknadsdagen menade Klöverns Kent Eklund och Henry Ståhls Peter Karlström att man ser en ny form av branschglidningar på hyresmarknaden.

”Linköping trea i Sverige”

Event Nulinks vd Yvonne Rosmark visade på Fastighetsmarknadsdagen upp en undersökning som visade att Linköping står sig bra i konkurrensen med andra regionstäder.

Svensson: ”Inte svårt att åtgärda USA:s budgetproblem”

Event Erik Penser Banks chefsekonom Sven-Arne Svensson menade på Fastighetsmarknadsdagen att det ur ett ekonomiskt perspektiv inte vore så svårt att åtgärda USA:s stora budgetunderskott.

”Vi upplever inte någon lågkonjunktur”

Event Klöverns vd Rutger Arnhult ser positivt på marknaden och hyllar möjligheten med obligationslån. - Företagsobligationer är nästan som en bankomat i dag, sa han på Fastighetsmarknadsdagen.


Lundbergs köper av Klövern av Linköping

Transaktioner Lundbergs köper fastigheten Decimalen 16 i Linköping av Klövern för 134 miljoner kronor.


Lundbergs köper för
halv miljard i Stockholm

Transaktioner Lundbergs har köpt fastigheten Murmästaren 13 på Hantverkargatan 25-27 på Kungsholmen i Stockholm. Köpeskillingen uppgår till 478 miljoner kronor.


Lundbergs köper i Jönköping

Transaktioner Lundberg har köpt fastigheten Alhambra 3 i centrala Jönköping av Christer Rapp Förvaltning AB.