Image

Lundbergs utser ny projektutvecklingschef

Karriär Mattias Markström har tillträtt tjänsten som projektutvecklingschef på Lundbergs. Han kommer ingå i ledningsgruppen och även tillträda tjänsten som vd för Byggnads AB L E Lundberg.
Publicerad den 7 Maj 2014
Mattias Markström. Bild: Lundbergs
Mattias Markström.

Mattias Markström är 36 år, civilingenjör och bosatt i Norrköping.

- Mattias har jobbat som projektledare hos oss i två år och varit ansvarig för stora ny- och ombyggnationer i Linköping. Med sin erfarenhet som projektledare och tidigare som entreprenadchef hos NCC bidrar Mattias med värdefull kunskap som vi kommer ha nytta av i företaget. Dessutom är det alltid stimulerande att kunna internrekrytera till ledande befattningar, säger Peter Whass, vd i Lundbergs.

- Det känns mycket stimulerande att få ta steget som ansvarig för vår projektverksamhet. Vi är ett bra team och har många spännande projekt på gång, både inom kommersiella fastigheter samt bostadsfastigheter, säger Mattias Markström.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige