Image
Center Syd i Löddeköpinge.

RO-Gruppen bygger om på Center Syd

Bygg/Arkitektur RO-Gruppen har fått uppdraget att bygga om fem butiker i Galleria Center Syd i Löddeköpinge. Ombyggnationen ska stå klar 1 september.


Fleminggatan 20.

Cushman & Wakefield får uthyrningsuppdrag för Europa Capital

Uthyrning I somras gjorde Europa Capital tillsammans med den lokala partnern NCAP sin första fastighet i Stockholm, det så kallade "skeppet" intill Trygg Hansa-huset på Fleminggatan 20 på Kungsholmen. Nu står det klart att Cushman & Wakefield får det exklusiva uthyrningsuppdraget för kontorsfastigheten, som omfattar 12 000 kvadratmeter.


Skeppet Brädstapeln 13.

Europa Capital gör första förvärvet i Sverige

Transaktioner SEB Trygg Liv har sålt kontorsfastigheten Brädstapeln 13, det så kallade "skeppet" intill Trygg-Hansa-huset på Fleminggatan på Kungsholmen i centrala Stockholm.


Montage. Björn Hallin och Center Syd.

"Vi är absolut intresserade av fler förvärv"

Bolag Efter Catalyst Capitals intåg i Sverige berättar Björn Hallin på bolagets operating partner, NCAP, mer om förvärvet och framtiden.


Aberdeen köper XXL:s centrallager i Örebro av Pilängen Logsitik.

XXL:s centrallager i Örebro sålt

Transaktioner Paretobolaget Pilängen Logistik säljer XXL:s centrallager i Örebro till Aberdeen Standard Investments för cirka 400 miljoner kronor.


M&G Real Estate köper för 565 miljoner

Transaktioner M&G Real Estate köper logistikfastigheter i Danmark till ett värde av 59,3 miljoner euro, motsvarande cirka 565 miljoner kronor. Förvärvet, som är det fjärde i Danmark, är ett ytterligare steg i M&G:s strategi för fortsatt expansion i Europa.