Image
Kontorsfastigheten Brädstapeln 13 i Stockholm.
Kontorsfastigheten Brädstapeln 13 i Stockholm. Bild: JLL

JLL vinner uthyrningsuppdrag om 6 500 kvadratmeter kontor

Uthyrning JLL har fått uthyrningsuppdrag i Stockholm avseende 6 500 kvadratmeter kontor. Uppdraget avser fastigheten Brädstapeln 13 på Fleminggatan 20. Fastighetsägare är Europa Capital via NCAP – Nordic Investment & Capital Partners. Uthyrningsarbetet har påbörjats.
Publicerad den 22 Mars 2022

Fastigheten har genomgått en omfattande renovering och består av 13 000 kvadratmeter toppmoderna kontor fördelat på sju våningsplan. Brädstapeln 13 är belägen på Kungsholmen i centrala Stockholm och ritades av Anders Tengbom och Stefan Salamon. Byggnaden är certifierad enligt BREEAM VERY GOOD samt hälsocertifieringen Fitwel.
– Vi är glada att ge uthyrningsguppdraget till JLL och att få välkomna nya hyresgäster till denna fina fastighet, säger Johan Björk, Head of Asset Managment Sweden NCAP.
– Vi tackar för Europa Capitals förtroende och ser fram emot vårt samarbete. Fastighetens vackra arkitektur tillsammans med dess starka läge gör den mycket attraktiv för blivande hyresgäster, säger Theodor Jarnhammar, Head of Leasing på JLL.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige