Image
Center Syd i Löddeköpinge.
Center Syd i Löddeköpinge. Bild: RO-Gruppen

RO-Gruppen bygger om på Center Syd

Bygg/Arkitektur RO-Gruppen har fått uppdraget att bygga om fem butiker i Galleria Center Syd i Löddeköpinge. Ombyggnationen ska stå klar 1 september.
Publicerad den 8 April 2020

Catalyst Capital köpte Center Syd i Löddeköpinge tillsammans med sin operating partner NCAP i slutet av 2018.

I ett första steg avser den aktuella ombyggnationen fem butiker i gallerian och RO-Gruppen Butiksetablering har tecknat entreprenadavtal som omfattar hela projektet. Ombyggnationen innebär uppdateringar av befintliga butikslokaler, anpassningar för helt nyinflyttade aktörer samt utbyggnad av galleriagång. De butiker som omfattas är Life, Deichmann, Team Sportia/Cykelgiganten, Godiskristallen och Graffiti Café.

– Väldigt glädjande att vi på RO-Gruppen får vara med och forma gallerian. Vi har lång erfarenhet av att arbete under butikernas öppettider och att se till att ombyggnationen sker så smidigt som möjligt för både hyresgäster och kunder, säger Fredrik Guldstrand, affärsområdeschef på RO-Gruppen.
Byggnationen är påbörjad och ska stå klar 1 september i år.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige