Image

lokalnytt.se

Lokalnytt.se är Sveriges ledande sajt för företag som söker nya lokaler, vare sig det är kontor, lager eller butikslokaler.

Varje vecka är tusentals personer inne på sajten och söker efter sin nästa lokal och läser artiklar om den kommersiella hyresmarknaden.

I koncernen ingår också Fastighetssverige, som är ett branschmedia om den kommersiella fastighetsbranschen. Fastighetssverige levererar dagliga (måndag-lördag) nyheter till drygt 50 000 läsare.

Vi levererar också dagliga nyheter med fokus på den nordiska marknaden via sajten nordicpropertynews.com, en engelskspråkig sajt med ett nyhetsbrev som når 70 000 läsare i såväl Norden som övriga världen.

Vi arrangerar dessutom ett stort antal årliga event och seminarier med inriktning på den kommersiella fastighetsmarknaden i Sverige.

Vi har AAA-certifiering sedan många år.

Skrivet om lokalnytt.se

Lokalnytt.se ökar exponeringen – sponsrar Sveriges största travtränare

Bolag | PLAY Lokalnytt.se går in som ny huvudsponsor till Sveriges största och mest framgångsrika travtränare – Peter Untersteiner.
– Det känns jättebra att kunna öka exponeringen ytterligare för våra kunder, säger Lokalnytts vd och grundare Rolf Andersson.


Nylansering av lokalnytt.se

Sverige | PLAY I dag lanseras nya lokalnytt.se med ett flertal nyheter och förbättrade funktioner.
- Vi arbetar ständigt med att implementera nya lösningar för att lokalnytt.se ska vara Sveriges modernaste sajt för lediga lokaler, säger Rolf Andersson, Fastighetssveriges och Lokalnytts vd och grundare.


Lokalnytt och Fastighetssverige anordnade nyligen en kundkryssning i Stockholms skärgård.

Se filmen från Lokalnytts kundkryssning

Event För trettonde gången i ordningen anordnade Lokalnytt och Fastighetssverige nyligen en räkkryssning i Stockholm för sina kunder. Se filmen från kryssningen här.


Succé för första Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Det blev succé när Lokalnytt och Fastighetssverige anordnade Fastighetsmarknadsdagen för första gången i Uppsala, med talare som bland andra Ilija Batljan, Fredrik Wirdenius och Ingalill Berglund.
Rekordkryssning i gassande sol

Event Sommarvärme, bubblande drycker och ett gnistrande vatten. Dessutom ett lerduveskytte som verkligen engagerade deltagarna. Lokalnytts räkkryssning blev en succé – Det är helt klart en av de bästa återkommande tillställningarna, sade Carl Flankert på Profi.


Börs-vd och professor diskuterar logistik på Fastighetsmarknadsdagen

Event Under Fastighetsmarknadsdagen kommer en panel med bland annat en börs-vd och en professor diskutera läget för logistikfastigheter i regionen.


De möts i vd-utfrågningen

Event Den 6 februari arrangerar Fastighetssverige och Lokalnytt seminariet Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland. Bland annat kommer publiken att få se två tunga vd:ar i en utfrågning.


Imorgon stänger anmälan till årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor.

I morgon stänger anmälan – missa inte din plats

Event I morgon stänger anmälan för årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor. Missa inte seminariet med bland andra Mats Hederos, Christian Hermelin och Jan Rosengren. Och bli först med att få veta vilket kontor som får den åtråvärda titeln.


Årets upplaga av Lokalmarknadsdagen blev en succé med närmare 400 besökare.

Se filmen från Lokalmarknadsdagen

Event Stora delar av Göteborgs fastighetbransch var som vanligt samlad under det stora årliga fastighetseventet i Göteborg - Lokalmarknadsdagen. Se filmen från eventet här.


Nu kan du vara med och rösta fram årets vinnare i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. Förra året korades Ideas i Malmö till vinnare på eventet på Berns Salonger.

Rösta fram Sveriges snyggaste kontor

Event Gå in och rösta på ditt favoritkontor i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. Länk inne i artikeln.


Vill du vara säker på att inte missa årets viktigaste branschevent i Göteborg så ska du anmäla dig nu. Trycket är hårt och anmälan stänger i morgon.

Hårt tryck på Lokalmarknadsdagen - imorgon stänger anmälan

Event Vill du vara säker på att inte missa årets viktigaste branschevent i Göteborg så ska du anmäla dig nu. Trycket är hårt och anmälan stänger i morgon.


Lokalmarknadsdagen

Retail-läget diskuteras på Lokalmarknadsdagen

Event Under Lokalmarknadsdagen som hålls om två veckor kommer bland annat läget för handeln i Västsverige att diskuteras.


Jacob Nolby, Rolf Andersson och Magnus Pettersson från Fastighetssverige/Lokalnytt.

”Stort intresse för alla våra produkter”

Event Fastighetsmässan i Göteborg inleddes på onsdagen och avslutas i dag.
- Det har gått väldigt bra, över förväntan till och med. Det finns ett stort intresse för alla våra produkter, säger Rolf Andersson, Fastighetssveriges och Lokalnytts vd och grundare.


Lokalmarknadsdagen växer till ett heldagsseminarium med avslutande branschmingel på Palace.

Lokalmarknadsdagen växer till heldagsseminarium

Event Tidigare har det klassiska fastighetsseminariet Lokalmarknadsdagen i Göteborg varit ett halvdagsseminarium som avslutats med en gemensam lunch. Men från och med i år är det ett heldagsseminarium som avslutas med ett branschmingel.


Rekorduppslutning på Lokalnytts branschkryssning

Event Vattet glittrade och solen strålade återigen när Fastighetssveriges systermagasin Lokalnytt arrangerade räkkryssning i Stockholms skärgård för tionde året. - Det har varit otroligt trevligt, säger Robert Bolmgren från Jonas Lang Lasalle.


Succé för Lokalnytt och Fastighetssverige på Kista-mässan

Event Det var full fart på Easyfairs fastighetsmässa 2013 i Kista under onsdagen. Besökarna visade stort intresse för Lokalnytts och Fastighetssveriges monter.


Succé för Fastighetsmarknadsdagen
i Östergötland

Event På onsdagen genomförde Fastighetssverige, systermagasinet Lokalnytt, Nulink och näringslivskontoret i Norrköping den första upplagan av Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland. - Vi är väldigt nöjda, och siktar nu på ett ännu bättre event år 2014, säger Fastighetssveriges vd Rolf Andersson.

”IT-sektorn tar nästa steg”

Event I kontorspanelen på Fastighetsmarknadsdagen menade Klöverns Kent Eklund och Henry Ståhls Peter Karlström att man ser en ny form av branschglidningar på hyresmarknaden.

”Linköping trea i Sverige”

Event Nulinks vd Yvonne Rosmark visade på Fastighetsmarknadsdagen upp en undersökning som visade att Linköping står sig bra i konkurrensen med andra regionstäder.

Svensson: ”Inte svårt att åtgärda USA:s budgetproblem”

Event Erik Penser Banks chefsekonom Sven-Arne Svensson menade på Fastighetsmarknadsdagen att det ur ett ekonomiskt perspektiv inte vore så svårt att åtgärda USA:s stora budgetunderskott.

”Vi upplever inte någon lågkonjunktur”

Event Klöverns vd Rutger Arnhult ser positivt på marknaden och hyllar möjligheten med obligationslån. - Företagsobligationer är nästan som en bankomat i dag, sa han på Fastighetsmarknadsdagen.


Fastighetssverige medarrangör
till klassiskt seminarium i Göteborg

Event Fastighetssverige tillsammans med systermagasinet Lokalnytt är i år för första gången med och arrangerar ett klassiskt seminarium i Göteborg. På seminariet kan man lyssna på bland andra Hans Wallenstam, Erik Selin, Håkan Hellström, Daniel Gorosch och inte minst Sibas vd Fabian Bengtsson.


Snart dags för Sveriges Snyggaste Kontor

Sverige Måndag den 13 augusti drar tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor i gång igen.
- Det kommer att bli ännu bättre än förra året, säger Fastighetssveriges och Lokalnytts vd och grundare Rolf Andersson.


Lokalnytts räkkryssning – en magisk afton

Event Solsken, räkor och magi. När Fastighetssveriges systermagasin Lokalnytt samlade Stockholms fastighetsbransch blev det en underbar kväll. Se i bildspelet inne i artikeln vilka som var där.


Lokalnytt lanseras i ytterligare en region

Sverige Lokalnytt har funnits i Stockholm, Göteborg och Öresund i många år. Nyligen lanserades magasinet även i Östergötland. Nu tar man ett fast grepp om ytterligare en region.


Första konsult-appen med lediga lokaler

Mipim Colliers International kommer inom kort att lansera en app med lediga lokaler och fastigheter till salu.
På Mipim gjordes affären med leverantören Lokalnytt – Fastighetssveriges systermagasin – klar.
- Det är första gången vi säljer en app med lediga lokaler till en konsult, säger Lokalnytts Rolf Andersson.


Välbesökt i Lokalnytts monter

Event Fastighetssveriges systermagasin Lokalnytt ställde ut på Easyfairs Fastighetsmässa 2012 i Öresund. Och precis som i Göteborg förra året blev det succé.


Lokalnytt lanseras i ny region

Sverige Lokalnytt finns sedan tidigare i Stockholm, Göteborg och Öresund. Och från och med nu finns branschens ledande magasin om den kommersiella hyresmarknaden i en ny region.


Träffa Fastighetssverige på mässan

Event I går invigdes fastighetsmässan i Göteborg.
En av utställarna är Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt.
- Det är mycket folk i montern. Det märks att alla våra produkter är uppskattade, säger Rolf Andersson, vd och grundare av Fastighetssverige och Lokalnytt.


Sveriges Snyggaste Kontor: Nu kan du nominera

Sverige I natt startades sajten Sveriges Snyggaste Kontor upp.
Det innebär att du nu kan gå in och nominera ditt kontor till den prestigefyllda tävlingen.


Nya marknadsföringskanaler för fastighetsägare

Bolag I dag får Sveriges fastighetsägare tre nya kanaler att marknadsföra sina lediga lokaler på.
- Det här blir ytterligare ett användbart skyltfönster för fastighetsägarna att visa upp sina vakanser i, säger Johan Bäckman, försäljningschef på Lokalnytt.


KontaktUppgifter

lokalnytt.se

Adress
Trädgårdsgatan 1 411 08 Göteborg

KONTAKT

Rolf Andersson

info@lokalnytt.se

Branschkategorier