Image

Wästbygg får uppdrag i Varberg

Bygg/Arkitektur Wästbygg har fått i uppdrag att uppföra etapp 1 av Brearedslyckan i Varberg, som utvecklas av Järngrinden och Mjöbäcks Entreprenad i samverkan och omfattar 35 bostadsrättslägenheter i ett punkthus med kommersiella lokaler i bottenvåningen. Ordervärdet är 50 miljoner kronor.
Publicerad den 6 Juli 2016
Brearedslyckan i Varberg. Bild: QPG Arkitekter
Brearedslyckan i Varberg.

Projekteringen inleds inom kort och fastigheten ska överlämnas till beställaren i december 2017.

– Från Wästbyggs sida ser fram emot att återigen arbeta tillsammans med Järngrinden/Mjöbäcks Entreprenad. Vi har dessutom en överenskommelse om ett fortsatt samarbete kring etapp 2 av Brearedslyckan, som omfattar ytterligare 43 lägenheter, säger Magnus Landén, affärschef Bostad Väst på Wästbygg.

Lägenheterna i Brearedslyckan är mycket eftertraktade och etapp 1 såldes tidigare i år slut på två dagar. Försäljningen av etapp 2 inleds senare i år.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetsägarna varnar: Ekonomisk tvärnit om Riksbanken fullföljer räntebanan

Ekonomi/Finansiering Riksbankens planerade räntehöjningar riskerar att leda till en tvärnit i den svenska ekonomin enligt Fastighetsägarna. För Fastighetssverige berättar chefsekonomen Tomas Ernhagen mer om hur utvecklingen kan komma att se ut det närmaste året och vilka risker som finns för ekonomin om Riksbanken höjer räntan bortom 1,25 procent.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige