Image
Johanna Holmberg.
Johanna Holmberg. Bild: Cobel

Vikten av rätt ledarskap i digitaliseringsresan

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Malmö För att företag ska kunna genomföra en framgångsrik digitaliseringsresa krävs starka ledare som kan driva förändringarna - Johanna Holmberg, medgrundare och partner på Cobel berättar om rätt ledarskap i digitaliseringsresan på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Malmö den 22 mars.
Publicerad den 1 Mars 2018

Att få ett företag att tänka digitalt och i nya banor är oerhört viktigt i dessa tider – de som inte är på tårna halkar bakåt när utvecklingen snabbt springer förbi. Hur ser ett framgångsrikt digitalt ledarskap ut och hur bygger man förtroende för de nya arbetssätten?

På Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Malmö berättar Johanna Holmberg om vikten av rätt ledarskap. Holmberg är medgrundare och partner i konsultföretaget Cobel som arbetar med strategisk rådgivning, förändringsledning och kompetensutveckling inom digital transformation. Hon är även vd och partner i fastighetsutvecklingskonsulten NCM Development. Hon har 25 års erfarenhet av ledande befattningar inom teknik- och managamentkonsulting och entreprenad/service.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Malmö äger rum på Studio Meetingpoint i Malmö den 22 mars. Du ser programmet här och du anmäler dig här.

Det är ett heldagsseminarium om den digitala utvecklingen i fastighets- och samhällsbyggnadssektorerna. Bland talarna återfinns bland andra IP Onlys Christian Wictorin, MKB:s Gunnar Östenson och internetfilosofen Alexander Bard.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige