Image

Stenvalvet förstärker inom förvaltning

Bolag För att möta det ökade förvaltningsbehovet i region mitt och samtidigt stärka den lokala närvaron anställer Stenvalvet nu två förvaltare, en i Kalmar och en i Jönköping.
Publicerad den 21 Februari 2018
Hans Drevsson och Pierre Trast. Bild: Stenvalvet
Hans Drevsson och Pierre Trast.

Hans Drevsson blir förvaltare på det nya kontoret i Jönköping, med ansvar för de fastigheter Stenvalvet äger i Jönköping, Skövde, Mariestad, Vänersborg, Trollhättan och Uddevalla. Han kommer närmast från Nivika Fastigheter i Jönköping där han arbetat som teknisk förvaltare. Dessförinnan har han bland annat arbetat som entreprenadchef, projektledare och förvaltare på Norrporten.

Pierre Trast blir förvaltare på Kalmarkontoret och kommer att ansvara för fastigheterna i Kalmar, Växjö och Västervik. Han har en gedigen installationsteknisk kunskap och har haft ledande roller på Skötselbolaget och Kylteknik i Kalmar. Han har även arbetat som fastighetsingenjör på Mörbylånga Bostads AB och kommer nu senast från en roll som teknisk säljare på Air-Site.

– Genom rekryteringen av Pierre Trast och Hans Drevsson samt etableringen av ett kontor i Jönköping ökas vår närvaro i Region Mitt och vi får en en utökad kapacitet att både ta hand om våra hyresgäster och arbeta med värdeskapande fastighetsutveckling. Pierres mångåriga erfarenhet av fastighetstekniska installationer bidrar till att i hög grad stärka regionens tekniska kompetens. Hans breda erfarenhet från förvaltning och vanan att arbeta med myndigheter som hyresgäster kommer väl till pass på det nya jobbet som förvaltare i Jönköping. Vi ser fram emot att hälsa Pierre och Hans välkomna till vår verksamhet, säger Peter Högberg som är regionchef mitt på Stenvalvet.

I samband med rekryteringarna av Pierre Trast och Hans Drevsson tillträder regionchef Göran Sääf som biträdande förvaltningschef och han lämnar då sin roll som regionchef för västsverige och Dalarna.

– Göran kommer framöver att stötta alla förvaltningsregioner i stora förhandlingar och stora fastighetsutvecklingsprojekt med sin breda kompetens från över 30 års förvaltningserfarenhet. Tillsättandet av Göran i denna förvaltningsövergripande roll kommer att frigöra tid för mig att i ökad utsträckning hinna arbeta med strategiska frågor och tillväxt. Han är en stor tillgång för oss och jag är glad att han tagit på sig rollen, säger förvaltningschef Mattias Tegefjord.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

FASTIGHETS AB STENVALVET
Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom segmentet samhällsfastigheter. Totalt äger, förvaltar och utvecklar vi ett hundratal fastigheter med en area av ca 600 000 kvm till ett sammanlagt marknadsvärde om cirka 16 miljarder kronor.

I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom områden som rättsväsende, utbildning, vård och omsorg samt myndigheter. Det är företrädesvis stat, kommun och region som är hyresgäster och utförare.

Fastighetsbeståndet är fördelat över hela Sverige. Stenvalvets ägare är långsiktiga institutionella ...

Läs mer om Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige