Image

Snabbväxande norsk frisör till Forumgallerian

Uthyrning Forumgallerian i Uppsala stärker utbudet med den norska frisörkedjan Cutters. Salongen, som är kedjans första i Uppsala och andra i Sverige, slår upp portarna i mitten av mars.  
Publicerad den 12 Januari 2018
Ny hyresgäst flyttar in i Forumgallerian. Bild: Atrium Ljungberg
Ny hyresgäst flyttar in i Forumgallerian.

Just nu pågår en omfattande upprustning och ombyggnad av Forumgallerian där utbudet förstärks med fler restauranger, caféer och butiker. Den norska frisörkedjan Cutters är det andra helt nya konceptet som presenteras. 

– Vi är väldigt glada att kunna presentera ytterligare ett helt nytt koncept i Uppsala. Forumgallerian har positionerat sig som en urban mötesplats med starkt modefokus och här blir Cutters ett perfekt komplement till det övriga utbudet, säger Eva Troell, marknadsområdeschef Atrium Ljungberg.

Cutters är Nordens snabbast växande frisörkedja och har de senaste två åren öppnat 32 nya salonger i Norge och Sverige.

– Självklart händer det att klippningen ibland tar lite längre tid, men kunden betalar ändå alltid samma pris. Vi erbjuder inga mertjänster utan fokuserar istället på det vi är bäst på; bra klippningar och enkel styling, säger Kristian Hauge Solheim, Cutters.  

– Vi ser fram emot att välkomna alla kunder till vår nya salong, där vi erbjuder klipptjänster på ett unikt sätt som inte finns i Uppsala idag. Forumgallerian har ett centralt läge mitt i Uppsala med en ung och modemedveten målgrupp som passar Cutters väldigt bra, fortsätter Kristian Hauge Solheim.  

Forumgallerian, som har funnits i sin nuvarande form i 25 år, håller öppet under hela ombyggnaden. Arbetet beräknas vara klart till julhandeln 2018.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige