Image
Jennica Klaman.
Jennica Klaman. Bild: Real Competence

Real Competence rekryterar teamledare

Karriär Jennica Klaman är ny teamledare för Research & Rekryterare hos Real Competence.
Publicerad den 7 Mars 2019

– Vi känner att det finns en fortsatt stor efterfrågan på långsiktiga samarbetspartners för kompetensförsörjning till fastighets- och samhällsbyggnadsbranschen. Vi är därför väldigt glada över att knyta Jennica till oss för att vara en aktiv del i vår fortsatta satsning inom rekrytering, säger Farnaz Mortazavi, chef Rekrytering på Real Competence.

Jennica Klaman har en fil kand i beteendevetenskap med inriktning psykologi från Mälardalens Högskola. Hon har fem års erfarenhet av att framgångsrikt arbeta med rekrytering av specialister och chefer inom fastighets- och samhällsbyggnadsbranschen. Jennica Klaman kommer närmast från en position som rekryteringskonsult på Fasticon Kompetens.

– Real Competence har ett starkt varumärke och en fast förankring i fastighetsbranschen. Jag tycker att det är oerhört spännande och kul att bli en del av bolaget och ser fram emot att bidra med min erfarenhet, säger Jennica Klaman.

– Jennica kommer att komplettera oss på ett utmärkt sätt, både med sin personlighet och sin kompetens. Jag fram emot att tillsammans med henne och resten av teamet stärka vår position inom rekrytering, säger Farnaz Mortazavi.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Real Competence på Branschguiden

Real Competence förser den svenska fastighetsbranchen med kvalificerade tjänser inom inhyrning, rekrytering och rådgivning. Genom vår erfarenhet och vårt kunnande har vi lärt oss att kompetensförsörjning i fastighetsbranschen kräver ett långsiktigt engagemang och en djup förståelse. Real Competence erbjuder bred kompetens inom till exempel fastighetsvärdering, analys, fastighetsutveckling och fastighetsförvaltning.

Läs mer om Real Competence på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Hallengren om konkurserna i beståndet och förvärvsplanerna

Bolag Wihlborgs levererar ett stabilt resultat under rådande omständigheter och balansräkningen är fortsatt stark. Företagets vd Ulrika Hallengren berättar för Fastighetssverige hur de upplever corona i sin vardag, hur det ser ut med konkurser bland hyresgästerna och vilka förvärv de gärna gör.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY