Image

Nya bostäder i Flemingsbergsdalen

Bygg/Arkitektur Den första etappen av Hebas pågående bostadsprojekt i Flemingsbergsdalen, Huddinge, är nu klart för inflyttning.
Publicerad den 31 Oktober 2016
184 lägenheter är klara för inflyttning i Flemingbergsdageln. Bild: Heba
184 lägenheter är klara för inflyttning i Flemingbergsdageln.

Sammantaget byggs 184 lägenheter och 1 500 kvadratmeter lokaler i kvarteret, som kommer att stå helt klart till sommaren 2017.

Heba tillträder fastigheten sommaren 2017, men ansvarar redan nu för förvaltningen.

– Den första etappen om 47 lägenheter är nu klar och vi ser fram emot färdigställandet av hela kvarteret. Vi har ett gott samarbete med Skanska, som driver projektet på ett väldigt bra sätt. Hebas kvarter vid pendeltågsstatinen får en central placering i den omfattande utbyggnad av området som nu pågår, säger Lennart Karlsson, vd på Heba Fastighets AB.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

HEBA Fastighets AB på Branschguiden

HEBA Fastighets AB är ett fastighetsbolag med hyresbostäder i flerfamiljshus samt lokaler i Stockholmsområdet. HEBAs affärsidé är att erbjuda sina hyresgäster en hög servicenivå, ett attraktivt och tryggt boende med fokus på Stockholmsregionen genom ett långsiktigt ägande, engagerad förvaltning och aktiv fastighetsutveckling. HEBA Fastighets AB omfattar ca 3 000 bostäder och 280 lokaler. Antalet fastigheter uppgår till 60 i Stockholm med dess närförorter. HEBA är sedan år 1994 noterad på Nasdaq OMX Stockholmsbörsen, Mid Cap listan.
Läs mer på www.hebafast.se

Läs mer om HEBA Fastighets AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Rost ser stor potential i omvandlingar: "Stark värdekick"

Bolag Genom att omvandla outnyttjade handelsytor till kontor och vakanta kontorslokaler till bostäder fortsätter Knut Rost och Diös att skapa värde.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY