Image
Jonas Petersson, Stefan Wegner och Arne Svensson.
Jonas Petersson, Stefan Wegner och Arne Svensson. Bild: Veidekke

Ny regionledning på Veidekke Bygg

Karriär Jonas Petersson och Stefan Wegner har utsetts till nya regionchefer för Veidekkes byggverksamhet i Stockholm och Väst.
Publicerad den 21 Oktober 2021

Efter fyra år som regionchef i Stockholm kommer Arne Svensson under successivt gå in i en roll som affärsutvecklingschef och utveckla Veidekke Byggs kunderbjudanden för den kommersiella marknaden.

– Med sin breda erfarenhet av kommersiella projekt kommer Arne tillföra kompetens som vi idag saknar i vår affärsutveckling, säger Charlotta Nilsén, verksamhetsområdeschef Veidekke Bygg Sverige.

Jonas Petersson blir därmed ny regionchef för Veidekke Bygg Stockholm. Han har lång erfarenhet inom Veidekke och kommer närmast från rollen som biträdande regionchef i Stockholm.

Efter 15 år på Veidekke, största delen som arbetschef och senaste tiden som biträdande regionchef i Syd, tar nu Stefan Wegner över rollen som regionchef för Veidekke Bygg Väst efter Mattias Bylerius, som valt att anta nya utmaningar utanför bolaget.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Batljan: "Vi kommer aldrig släppa JM"

Bolag Den 20 juni köpte SBB 20 procent av kapitalet i JM och under hösten har börsjätten fyllt på ännu mer och äger nu 27 procent av aktierna. Det har spekulerats om SBB kan komma att lägga ett bud på hela bolaget men kring det ämnet är Ilija Batljan som väntat fåordig. SSB-vd:n ser i alla fall JM som en långsiktigt investering för sitt snabbväxande bolag, det berättade han bland annat under ett event som Aktiespararna ordnade under tisdagen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY