Image
Gränbystaden.
Gränbystaden. Bild: Christoffer Edling

Ny modebutik öppnar i Gränbystaden

Uthyrning Streetwearbutiken Kennedies tar steget in i Uppsala när de öppnar i Gränbystaden galleria i slutet av sommaren. Företaget ser stora möjligheter med att öppna i en ny stad. –Vi har haft Uppsala på vår roadmap en längre tid men inväntat rätt lokal, säger vd:n Peter Holmquist.
Publicerad den 24 Juni 2020

Kennedies är en streetwear/denimbutik som funnits i Örebro och Västerås i tio år. Butiken öppnar i Gränbystaden galleria i slutet av augusti och inredningsarbetet i lokalen är igång. Utbudet sträcker sig från klassisk denim som Lee och Levis till nya smalare streetvarumärken som Woodbird och Daily paper.
– Vi är grymt taggade att öppna i Gränbystaden i höst. Handelsplatsen har en stark position i Uppsalaregionen med ett stort kundflöde och kommer att komplettera våra andra butiker och e-handel på ett bra sätt, säger Peter Holmquist som är vd på Kennedies.

Gränbystaden har på några år utvecklats från ett köpcentrum till en stadsdel med bostäder, underhållning, restauranger, service och vård. Modeutbudet i gallerian är stort med över femtio aktörer inom kläder, skor och accessoarer.
– Vi är mycket glada att Kennedies öppnar i Gränbystaden, säger Charlotta Gustafson, Head of Leasing på Atrium Ljungberg. Vi jobbar kontinuerligt med utvecklingen av gallerian genom att tillföra nya varumärken som matchar Gränbystadens målgrupp.

Hyresavtalet med Kennedies är ett så kallat grönt hyresavtal – en överenskommelse mellan hyresvärd och hyresgäst om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige