Image
LumenRadio flyttar in hos Technopolis i Gårda i Göteborg.
LumenRadio flyttar in hos Technopolis i Gårda i Göteborg.

LumenRadio flyttar in hos Technopolis i Göteborg

Uthyrning Efter att ha genomgått en omfattande lokalanpassning har nu svenska deep tech-företaget LumenRadio äntligen flyttat in i Technopolis lokaler i Göteborg. LumenRadio, som bland annat står bakom de ikoniska lasersvärden i Star Wars, kommer också ta del av Technopolis fullserviceerbjudande i form av reception, gym och lokalvård.
Publicerad den 2 December 2022

LumenRadio startade 2008 med en tydlig vision om hur trådlös teknik kommer att förändra världen och har varit ledande i den trådlösa transformationen inom belysningsindustrin. De associeras ofta med IOT-lösningar för ljusshower på konserter och andra stora evenemang, där radiokommunikation ersätter de kablar som annars behövs för att strålkastare och ljusmixerbord ska samverka. Eller inom filmbranschen, där Bolaget erbjuder även trådlös teknik inom fastighetsautomation och industriell kommunikation. Till exempel står de bakom de legendariska lasersvärden från Star Wars.

– Det har varit en smidig inflytt hos Technopolis. Deras team har varit väldigt professionella och lyhörda, vilket vi uppskattat mycket. Därtill var de både lösningsorienterade och tillmötesgående under hela vår flyttprocess och vi kände oss väldigt välkomna, säger Lisette Stål, HR-direktör, på LumenRadio.

I samband med att verksamheten vuxit har också behovet av större och bättre kontor blivit aktuellt. Och till slut föll valet på Technopolis. Förutom själva kontorsytan så omfattar avtalet även en fullservicelösning. I den ingår bland annat tjänster som arbetsplatsdesign, gym och diverse städlösningar.

– Det är riktigt roligt att LumenRadio har flyttat in hos oss. LumenRadio har dessutom valt att ta del av flera av våra servicetjänster vilket ger oss möjligheten att leverera en fullservicelösning innefattande bland annat reception, gym och lokalvård, säger Johan Herner, som är Business Unit Director på Technopolis Gårda i Göteborg.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Kraftigt rapportfall för Fabege – men Dahlbo ser stabilitet

Bolag Fabege redovisade en rejäl nedgång i förvaltningsresultat i fjärde kvartalet 2022 och fastighetsbeståndet värderades ner med knappt fyra miljarder kronor samtidigt som styrelsen föreslår sänkt utdelning. Aktien tog rejält med stryk på börsen och vd Stefan Dahlbo passade på att fylla på innehavet i dippen. Tillsammans med CFO:n Åsa Bergström berättar han mer om hur bolaget tar sig an det som väntas bli ett utmanande 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige