Image

Klövern hyr ut 4 500 kvadratmeter

UTHYRNING Klövern hyr ut 4 500 kvadratmeter sportanläggning till Västerås Stad. Uthyrningen innebär en årshyra på 3,5 miljoner kronor och avtalet löper i 20 år.
Publicerad den 15 Juni 2009
Annons
Image

Iordningsställandet av den nya sportanläggningen i fastigheten Gustavsvik 13 innebär utökade möjligheter för idrottsliga utövningar på såväl dag- som kvällstid i Västerås. Fokus kommer att ligga på innebandy, men hallen kommer även att användas för andra idrotter såsom bordtennis, kampsporter och bågskytte. På dagtid kommer den att användas som träningshall åt skolor i Västerås samt för olika typer av arrangemang. Anläggningen beräknas vara färdig i oktober 2009 och investeringen är kalkylerad till 15 miljoner kronor.

- Det är roligt att kunna bidra till att förbättra möjligheterna för Västeråsbor i allmänhet, och Västeråselever i synnerhet, att sporta mer. Samtidigt får Klövern en stabil och långsiktig hyresgäst, säger Klöverns vd Gustaf Hermelin.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Heta krögaren öppnar nytt

Uthyrning Driver en av stans hetaste restauranger – expanderar och öppnar nytt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY