Image

Fler nytillskott för Annehem i Landskrona

UTHYRNING Som ett led av Annehems nysatsningar i Landskrona är det dags för två nya verksamheter att etablera sig i centrum i höst. Det är södra Sveriges största träningskedja, Fitness 24 Seven och Toddler, en butik som säljer trendiga barntillbehör, som i höst öppnar butiker i de centrala delarna i staden. - Att finna spännande nyetableringar är helt i linje med vår satsning i Landskrona, säger Annehems vd Peter Strand.
Publicerad den 25 Augusti 2008
Annons
Image

Annehems satsning på Landskronas detaljhandel och centrumkärna har pågått i drygt ett och ett halvt år. Företagets mål är att investera långsiktigt på stadens centrum genom att etablera fler intressanta butiker. I dagsläget äger Annehem drygt hälften av butikerna längs gågatorna.

Senast i raden av de nya etableringarna är alltså den dygnsöppna fitnesskedjan Fitness 24 Seven som startar sin verksamhet på Borgmästargatan samt barntillbehörsbutiken Toddler som öppnar på adressen Järnvägsgatan 7. Båda beräknar slå upp portarna till hösten.

- Vi kommer att erbjuda träningsmöjligheter i city där man inte är beroende av öppettider - vi har alltid öppet, säger Christian Ask vd och ägare för Fitness 24 Seven.

- I och med satsningen på Landskrona så känns det naturligt att möta den stora efterfrågan av barnartiklar på lokal nivå, säger Sanja Tegnér, blivande butiksägare för Toddler i Landskrona.

För Annehem är bredd bland de nya och gamla verksamheterna i Landskrona hög prioritet.

- Det är glädjande att vi från och med i höst både kan erbjuda landskronaborna ett tillgängligt och modernt gym samt en butik som tillgodoser barnfamiljernas behov, säger Annehems vd Peter Strand.

Annehems satsning på Landskrona fortsätter även framöver. Till våren beräknas bolagets lokaler vid Järnvägsgatan vara färdigrenoverade och stå redo för nya butiker.

Annehems portfölj av förvaltningsfastigheter i Landskrona består för närvarande av 14 fastigheter bestående av cirka 20 500 kvadratmeter uthyrbar yta för bostäder och cirka 24 000 kvadratmeter kommersiell yta. Samtliga fastigheter är belägna i den centrala delen av staden.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Heta krögaren öppnar nytt

Uthyrning Driver en av stans hetaste restauranger – expanderar och öppnar nytt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY