Image

Erlandsson och Wedels bygger bostäder i Kungshamn

Bostäder Wedels Fastigheter utvecklar tillsammans med Erlandsson Bygg 36 bostadsrätter i centrala Kungshamn.
Publicerad den 3 Juni 2016

Lägenheterna är fördelade på två huskroppar. Förhoppningen är att byggnationen kan komma igång under nästa år, med beräknad första inflyttning under 2018.

– Det är stimulerande att tillsammans med vår partner Wedels Fastigheter få möjlighet att vara med och utforma en helt ny byggnation i Kungshamn och därmed kunna erbjuda moderna och hemtrevliga bostäder, säger Markus Brink, vd och koncernchef på Erlandsson Bygg AB.

– Det är roligt att få vara med och utveckla Kungshamn. Det är stor efterfrågan på nya bostäder och det känns samtidigt tryggt att samarbeta med en etablerad part som Erlandsson Bygg, säger Jan Öster på Wedels Fastigheter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Kraftigt rapportfall för Fabege – men Dahlbo ser stabilitet

Bolag Fabege redovisade en rejäl nedgång i förvaltningsresultat i fjärde kvartalet 2022 och fastighetsbeståndet värderades ner med knappt fyra miljarder kronor samtidigt som styrelsen föreslår sänkt utdelning. Aktien tog rejält med stryk på börsen och vd Stefan Dahlbo passade på att fylla på innehavet i dippen. Tillsammans med CFO:n Åsa Bergström berättar han mer om hur bolaget tar sig an det som väntas bli ett utmanande 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige